ΥΛΙΚΑ
- 1 κουτί Ρύζι με Φλοιό Fytro
- 1 συσκευασία με διάφορα φύλλα σαλάτας
- 200 γρ. καπνιστός σολομός
- 1 κουτ. σούπας άνηθος
- 1 κουτ. γλυκού horseradish
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού )κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
Σε μία μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύετε το ρύζι με τη σαλάτα, τον άνηθο, τον σολομό και τη horseradish.
Χτυπάτε στο μπλέντερ την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και περιχύνετε τη σαλάτα
ΠΗΓΗ
http://www.sintages-jotis.gr
Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)