04 Ιουνίου 2014

Κριθαρότο καμένο με στάκα και ξερή μυζήθρα




ΥΛΙΚΑ


  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
  •  1 πακέτο Κριθαράκι Σόγιας 
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο στάκα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας Organic
  • 200 γρ. ξερή μυζήθρα
  • 1,5 λίτρα (7½ φλιτζ. τσαγιού) ζωμός κοτόπουλο
  • Φρέσκο Πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε κατσαρόλα τον ζωμό κοτόπουλο και βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το έτοιμο κριθαράκι ανακατεύοντας μέχρι να το απορροφήσει.
Προσθέτουμε την τομάτα και το πιπέρι ανακατεύουμε και σερβίρουμε τρίβοντας από πάνω τη μυζήθρα.


ΠΗΓΗ
http://www.sintages-jotis.gr


Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)