ΥΛΙΚΑ
Βράζετε το Κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.
Προσθέτετε το δενδρολίβανο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη Μελάσα και τις σταφίδες και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Σερβίρετε το σκουμπρί με το Κριθαράκι και περιχύνετε με τη Σάλτσα Μελάσας.
ΠΗΓΗ
http://www.sintages-jotis.gr
- 300 γρ. σκουμπρί
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 20 γρ.(2 κουτ. σούπας ) Μελάσα Fytro
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) σταφίδες ξανθές
- 1/2 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
- 1/2 συσκευασία Κριθαράκι Fytro
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατίζετε τα ψάρια και τα τηγανίζετε με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.
Προσθέτετε το δενδρολίβανο, το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη Μελάσα και τις σταφίδες και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Σερβίρετε το σκουμπρί με το Κριθαράκι και περιχύνετε με τη Σάλτσα Μελάσας.
ΠΗΓΗ
http://www.sintages-jotis.gr
Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)