Τα υλικά σας
25γρ. ξερό θυμάρι
500ml νερό
250γρ. μαύρη ζάχαρη
250γρ. μέλι
25γρ. ξερό θυμάρι
500ml νερό
250γρ. μαύρη ζάχαρη
250γρ. μέλι
Τρόπος παρασκευής:
Βράζετε το νερό και βάζετε τα 25γρ. θυμάρι μέσα σε πήλινο δοχείο και το σκεπάζετε. Το αφήνετε για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να απορροφήσει όλες τις ιδιότητες του θυμαριού.
Μετά το σουρώνετε και το βάζετε σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά. Προσθέστε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύετε.
Όταν αρχίζει να βράζει, ξαφρίστε το, έτσι ώστε να μείνει καθαρό.
Σιγά-σιγά θα το δείτε να πήζει.
Τότε, τραβήξτε το από την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
Τοποθετήστε το σε μπουκάλι με φελλό και κρατήστε το στο ψυγείο σας.