05 Μαρτίου 2014

Το katochi News μέσα σε 6 μήνες

   Μεγαλώνει η παρέα και η επίσκεψη στο katochi News χωρίς τη δική σας στήριξη δε θα είχε δώσει τη δύναμη να προχωρήσει.

(43.993 προβολές σε 539 αναρτήσεις)


Image and video hosting by TinyPic



   Μέσα σε 6 μήνες έδειξε προβληματισμούς των συγχωριανών μας καθώς και όμορφες στιγμές, για τα οποία ευχή μας έργο είναι, αντικειμενικά και ανεξάρτητα, μόνο το καλό της περιοχής μας και η αναβάθμιση που της ανήκει σε μια καλύτερη συμβίωση.
   Σας ευχαριστούμε όλους για την καθημερινή ενημέρωση που μας παρέχετε και ότι μπορούμε μαθαίνουμε για να είναι κοινό μας γνωστό.
   Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και με την ευχή να φέρει αποτέλεσμα γιατί είμαστε μια μεγάλη παρέα.
   Τελευταίους μήνες τα άρθρα μας αλλά και η γενική ενημέρωση, εκτυπώνεται στην εφημερίδα Οινιάδες και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Πάνο Μποβολή και Πάνο Καλαντζή για αυτό, αφού δίνουν την ευκαιρία και μπορούν να μας διαβάζουν σε κάποια θέματα και όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο internet.
   Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε έρθει σε μια επαφή με κάποιους από τα γύρω χωριά του διαμερίσματος Οινιάδες  με σκοπό να έχουν μια στήλη να γίνεται πιο ευρύτερη η ενημέρωση αφού λίγο πολύ μας αφορά όλους. Έχουν το περιθώριο να το σκεφτούν και ας ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε μαζί από κάθε πόστο, (φωτογραφίες, εκδηλώσεις, ρεπορτάζ, θέματα της τοπικής κοινωνίας, κ. α.)

Ο καθένας από το πόστο του μπορεί να προσφέρει... Συνεχίζουμε!

katochi News