26 Μαΐου 2023

Συνάντηση Επιστημονικού Διευθυντή «Οινιαδών Ανάπτυξις» Χρίστου Κότσαλου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Dimitris Papastergiou



Συνάντηση Επιστημονικού Διευθυντή «Οινιαδών Ανάπτυξις» Χρίστου Κότσαλου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Dimitris Papastergiou
 
Φωτογραφία από την συνάντηση του Επιστημονικού Διευθυντή της «Εταιρίας Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών» - «Οινιαδών Αναπτυξις» Χρίστου Κότσαλου και του Δημάρχου και Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρη Παπαστεργίου τον περασμένο Δεκέμβριο στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας.

Ο Επιστημονικός Διευθυντής επισκέφτηκε την ελληνική πόλη της καινοτομίας και της τεχνολογικής προόδου πρεσβεύοντας την περιοχή των Οινιαδών. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο διευθυντής ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με το όραμα των ιδρυτών της εταιρίας και τις επιδιώξεις του οργανισμού και έλαβε ουσιαστικές συμβουλές από το Δήμαρχο σχετικά με την τεχνογνωσία και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών που διέπουν την λειτουργία και την οργάνωση των φορέων καθώς και την συμβολή τους στην τοπική κοινωνία.     

Ο Δήμαρχος χαιρέτισε και ενθάρρυνε τις προσπάθειες της εταιρίας ευχόμενος «καλή επιτυχία» στα επόμενα βήματα ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να διατηρηθεί η επικοινωνία με την διοίκηση της «Οινιαδών Ανάπτυξις». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση και οι συνεργάτες της «Οινιαδών Ανάπτυξις» όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιούν συχνές επαφές με εκπροσώπους φορέων, αρχών και υπηρεσιών προάγοντας ζητήματα που άπτονται των σκοπών και του αντικειμένου της εταιρίας αλλά και θέματα που αφορούν τη γενικότερη πρόοδο του τόπου. 

Στοιχεία για τις συναντήσεις των προηγούμενων μηνών θα γίνουν γνωστά μέσα από σχετικές αναρτήσεις προς ενημέρωση του κοινού. 

Εκ του Γραφείου Τύπου Εταιρίας Διάσωσης, Αξιοποίησης και Ανάπτυξης Ιστορικών Ακινήτων και Φυσικών Μνημείων Οινιαδών - «Οινιαδών Ανάπτυξις»