31 Μαΐου 2023

Πατώσαμε και στην Αγροτική Οδοποιία

Για να αντέξουμε πρέπει να οργανώσουμε της απελπισίες μας ,σε αυτό που φοβόμαστε  ότι θα γίνει μας έτυχε –συνέβη. 

 ΟΙΝΙΑΔΕΣ  πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας    ΤΡΙΤΣΗ

Νεοχώρι 4685 μέτρα

Λεσίνι 1360

 ΚΑΤΟΧΗ 1210

Μαγούλες 2234

ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Σταμνά 3807

Άγιος Ηλίας 2879

Κεφαλόβρυσο 2712

 Χρυσοβέργη 505

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ευηνοχώρι 1913

Ελληνικά 1216

Χρυσοβέργη 505

Λοιπόν όπως βλέπουμε πιάσαμε πάτο . Από το Φιλόδημος ΙΙ έριξαν χαλίκι στον δρόμο της κεραίας και από το 3 γεφύρι προς Παναούλα και λίγο άσφαλτο στην καθίζηση πριν της Οινιάδες  από δε το Τριτση 543 μέτρα χαλίκι η τσιμέντο  .

Κοιτάξτε τι έκαναν οι άλλοι

10 εκατ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία του Δήμου Κιλελέρ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ 337 χλμ. ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤ. ΤΡΙΤΣΗΣ» ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -«Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2021 15:55

Λάρισα

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον αγροτικό τομέα, για τα δεδομένα της χώρας μας, που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ και αφορά στη βελτίωση αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 337 χλμ. δρομολογεί ο Δήμος Κιλελέρ.
Μετά από πολύμηνη καταγραφή, σε συνεργασία με τους προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των κοινοτήτων, κατατέθηκε μια ολοκληρωμένη πρόταση για χρηματοδότηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 9.952.000 ευρώ στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπ. Εσωτερικών, απ΄ όπου και πήρε το «πράσινο φως» για την υλοποίησή του.
Αποτέλεσε δε μία από τις πρώτες που κατατέθηκαν προς έγκριση στην Επιτροπή Αξιολόγησης του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το έργο αφορά σε χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 337 χλμ. περίπου. Συγκεκριμένα η μελέτη προβλέπει τη χαλικόστρωση αγροτικών οδών 298.450 μ. και την ασφαλτόστρωση 38.090 μ., σε όλη την κτηματική περιφέρεια του Δήμου Κιλελέρ... Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Προγραμματισμού κι όλες τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου Κιλελέρ, τους προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, για την αποδοτική συνεργασία στον σχεδιασμό του έργου, καθώς επίσης τους Αντιδημάρχους.

Μας περιπαίζατε ότι δήθεν χρειαζόσαστε Απόφαση Τοπικού(για να αναιρέσετε την απόφαση σας ) για να σας λύσουμε τα χέρια για μετατροπή της αγροτικής οδοποιίας για λάθη αποκλειστικά του δικού σας γραφείου… ανευθυνότητα στο μεγαλείο σας, το κάναμε άλλα το αποτέλεσμα είναι χειρότερο και η κοροϊδία σας βγήκε στην επιφάνεια μεγαλοπρεπώς .Εσείς ποιον θα ευχαριστήσετε Κύριε Δήμαρχε  για 22841 μέτρα αποτυχία σας ; τον εαυτό σας βέβαια !Σε κάθε καινούργιο υπάρχει υψηλή  προσδοκία άλλα και η απορία θα ανταπεξέλθει; Εσείς γκρεμιστήκατε μόνο σας και σε μας έφυγε το άγχος ότι δεν ήσασταν στο ύψος να ανταπεξέλθετε στο λειτούργημα που επιδιώξατε .

Αθανάσιος Γαλανός , Όλγα Μουστάκα , Ροδάνθη Ντερέ , Γεώργιος Καλόκληρος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ                                                                                         

ΔΗΜΟΣ Ι Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ                                                                                10/03/2022

 Προς Κύριο Δήμαρχο και Τεχνική Υπηρεσία Δήμου

 Αγροτικοί Οδοποιία   δρόμοι Κατοχής

1)Παναούλα

2)Αντικατάσταση του δρόμου Κεραίας με 300 μέτρα Νταλλη , 200 μτ Στράτου , 300μτ Μπαλωμένου έως Αντλιοστάσιο ύδρευσης  και τα υπόλοιπα μέτρα αποκατάστασης δρόμου προς Διονι( σας έχουμε στείλει απόφαση Τοπικού Συμβούλιου) όπως ζητήσατε  .

                                                                                                                                     Ο Πρόεδρος

                                                                                                                             Γεώργιος Καλόκληρος