28 Μαΐου 2023

Ας μην ξεχνιόμαστε

Τι έγινε Κύριοι , σας ενθυμίζουμε ότι πριν 2 χρόνια μας απειλήσατε και υποσχεθήκατε  σημαντικές παρεμβάσεις από την Δημοτική Αρχή , πέρασαν 2 χρόνια και δεν είδαμε όχι μόνο την αποπεράτωση του έργου άλλα και  καμία άλλη παρέμβαση σας όχι μόνο σημαντική άλλα έστω και ασήμαντη όπως ο καταστροφέας να έρχεται στα μέρη μας μόνο 1 φορά τον χρόνο όταν γίνετε το Acheloos Run .

 ..Κρατήστε τον λόγο σας

10 Settembre 2021  Οι απρεπείς εκφράσεις του Προέδρου Κατοχής …. διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και δεν κάνουν καλό στον τόπο .

Το βέβαιο είναι ότι οι δεσμεύσεις μας  στο χωριό της Κατοχής υλοποιούνται στο ακέραιο και με το παραπάνω .

Το αν η αξιοποίηση της έκπτωσης από την δημοπρασία των έργων αυτών που αφορούν το χωριό έρχεται να καλύψει ανάγκες του Δήμου με γνώμονα την ιεράρχηση τους αυτό συνιστά συνετή διοίκηση ………

 με τη γνωστή τακτική της "λάσπης στον ανεμιστήρα"……

 δεν γίνεται τίποτα άλλο από μια συνήθης διαχειριστική κίνηση για το έργο - Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα Δημ σταδίου ΔΔ Αιτωλικού Δήμου Ι Π Μεσολογγίου.

Μια τακτική που ακολουθούν όλοι οι δήμοι της χώρας. Η ουσία είναι ότι, αυτή η λογιστική πράξη δεν επηρεάζει καθόλου το έργο στην περιοχή Λάκες, τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα και όχι μόνο δεν σταματά αλλά σχεδιάζονται και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις από την δημοτική αρχή.

Σε κάθε όμως περίπτωση και για να διαφυλάξουμε το κύρος του Δήμου και της δημοτικής αρχής, που με συνέπεια υπηρετούμε, εάν αυτό επαναληφθεί επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατευτούμε από κακόβουλα δημοσιεύματα.

Γερασιμούλα Γούργαρη

Αντώνης Αλετράς

Δημήτριος Κονδύλης

Γιώργος Λαδούδης

Επ. Παννάς

Το ποιος αναρτά κακόβουλα δημοσιεύματα  φαίνετε ..έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που είναι οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ! Εργοτάξιο στα λόγια σας φτιάξατε την   Κατοχή .!

Εσείς Κύριοι στρέψατε  τον ανεμιστήρα σας και την λάσπη του  με απειλές επάνω σας ( διαβάζετε το τι γράφατε ) , αλλά το έργο και την  υπόσχεση την αφήνετε στην πάγια τακτική του ότι έτσι κάνουν όλοι η στο συνετή διοίκηση  η το θαθαθα. Το συνετό και όπως προέβλεπε το έργο  είναι να ήταν τελειωμένο από το 2020..δυστυχώς οι αστοχίες και  υποσχέσεις των αιρετών δεν τιμωρούνται από τον νόμο . Σαν Δημοτική Αρχή είστε εγκλωβισμένοι στο κέντρο και όχι στα γύρω , ο ίσκιο σας δεν είναι το μπόι σας και δυστυχώς περάσατε κάτω από τον πήχη που βάλατε .Καλό θα είναι να ,αφήστε τις selfie,  συνέρθετε για την αποκατάσταση τις αδικίας  και να κάνετε όπως κάναμε εμείς ..Στόχοι , προτεραιότητες ,προγραμματισμός και δράση  .Εάν έχετε χρόνο ακόμη …..τρέξτε λοιπόν  για γιορτές , υποψηφίους , ψήφους και κλπ και μας πήγατε 20 χρόνια πίσω. Ποιοι μιλούσαν κακόβουλα φαίνετε.  

Αθανάσιος Γαλανός ,Όλγα Μουστάκα ,Ροδάνθη Ντερέ ,Γεώργιος Καλόκληρος