Υλικά
Για 2-4 άτομα
350 γραμμάρια ζυμαρικά
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος
200 γραμμάρια καλαμπόκι
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
350 γραμμάρια ζυμαρικά
2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
Μία κονσέρβα τόνος
200 γραμμάρια καλαμπόκι
Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
50 γραμμάρια κάππαρη
Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)
ΠΗΓΗ
http://www.sidagi.gr