Υλικά
Για 2-4 άτομα
Ένα κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Δύο αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλεύρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ένα κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Δύο αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλεύρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
ΠΗΓΗ
http://www.sidagi.gr
Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)