27 Μαΐου 2014

Ριγανοκεφτέδες με φέτα



Ριγανοκεφτέδες με φέτα


Υλικά

Για 2-4 άτομα

Ένα κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός

Πέντε κρεμμυδάκια φρέσκα
150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Δύο αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλεύρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.


ΠΗΓΗ
http://www.sidagi.gr


Μ.ΜΑΝΕΤΑ
(marilena.mane@gmail.com)