28 Απριλίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου και Ομάδα Ποδοσδφαίρου 2008

Πάνος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου




Image and video hosting by TinyPic



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου και Ομάδα Ποδοσδφαίρου 2008

Είναι ενθαρρυντικό και αξιέπαινο ομάδες του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου να διακρίνονται στο είδος τους και να κατακτούν θέσεις σε ανώτερες κατηγορίες, ταξιδεύοντας το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή σε όλη την Ελλάδα!
Ο συνδυασμός Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με επικεφαλής τον Πάνο Παπαδόπουλο, στέλνει τα συγχαρητήριά του στις ομάδες “Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου (ΓΕΜ)” και  “Ομάδα Ποδοσφαίρου 2008”.
Το αντρικό τμήμα της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου θα βρίσκεται πλέον στην Α2 Εθνική κατηγορία πετοσφαίρισης, επίτευγμα παικτών και παραγόντων που όλη την χρονιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 ήταν πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και πλέον θα έχει μια θέση στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Η  προσπάθεια τους έχει την καλύτερη ανταμοιβή και τους ευχαριστούμε που με την δραστήριότητα τους στέλνουν τα μήνυματα της αξίας του αθλητισμού: «Έντιμο παιχνίδι», «Ευ αγωνίζεσθαι», «Ευγενής άμιλλα».
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις αθλητικές  ομάδες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο Δήμο συμβάλλοντας σε μια πολυεπίπεδη ανθρώπινη ανάπτυξη.