25 Σεπτεμβρίου 2014

Ειρήνη Λαχανά: Η πρωταθλήτρια taekwondo που εκπροσωπεί το Αγρίνιο στο πανευρωπαϊκό της Αυστρίας


Απέναντι σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η 18χρονη πρωταθλήτρια του taekwondo από την Κατοχή, Ειρήνη Λαχανά, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο 5th European U-21 Championship 2014 που διεξάγεται στις 26-28 Σεπτεμβρίου στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.
 
Η εν λόγω αθλήτρια του Α.Σ. ΄Θησέας Αιτωλοακαρνανίας΄ έχει πολλές παραστάσεις διότι μετρά πολλές συμμετοχές σε  τέτοιου είδους μεγάλες διοργανώσεις. Ωστόσο, κάθε πρόκληση είναι ξεχωριστή, κι όταν μιλάμε για τόσο υψηλό επίπεδο, σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι σε αυτές τις αθλητικές συναντήσεις, διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς αγωνιστικής σκηνής.
 
Γι αυτό, η πρωταθλήτρια από την Κατοχή έχει στο πλευρό της τον προπονητή της τον Νίκο Κακαρέλη που την προετοιμάζει καταλλήλως για να αντιμετωπίσει επάξια τις αντιπάλους της. Επίσης, αόρατοι «σύμμαχοι» σε αυτή τη τεράστια προσπάθεια της Ειρήνης Λαχανά είναι και οι χορηγοί της, όπως η ιχθυοκαλλιέργεια «σαώ» του Κουρκουμέλη Γιάννη, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κατοχής του Ρόμπολα Θεόδωρου και το κατάστημα ανταλλακτικών Αφοί Καραβιά.

Ειρήνη οι ευχές όλων μας κοντά σου για το καλύτερο!!!
katochi News