26 Σεπτεμβρίου 2014

Η μικρή Λούση η μασκότ της πάνω πλατείας

Η μικροσκοπική πανέξυπνη λευκή σκυλίτσα που από το πουθενά εμφανίστηκε στην άνω πλατεία του χωριού μας, μόνη αδέσποτη αλλά με λουράκι και καθαρή! εδώ και δυο ημέρες γέννησε 3  μικρά σκυλάκια πανέμορφα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία των μικρόσωμων, όπως η μητέρα της αλλά και το μικρό σκυλάκι που ζευγάρωσε.

Η Λούση, (το μάθαμε με τον καιρό το όνομα που της είχαν δώσει οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της), είναι ένα σκυλάκι που τελικά το φροντίζουμε οι περισσότεροι επάνω στην πλατεία, το ταΐζουμε και είναι παρέα μας. Φυσικά κάποιοι το είχαν πάρει με χαρά και χωρίς την σκέψη αν θα το κρατήσουν κι έτσι όταν το βαρέθηκαν το έδιωξαν με τη σκέψη: <<έλα μωρέ κάποιος θα το μαζέψει>>. Πολλοί το γκρίνιαξαν στην αρχή και δεν το ήθελαν, με τον καιρό όμως συμβιβάστηκαν και λίγο πολύ την ψάχναμε για να την φροντίσουμε. Τώρα όμως που γέννησε τα τρία υπέροχα - πανέμορφα κουταβάκια κινδυνεύουν αυτά αλλά και η ίδια.

Παρακαλούνται υπεύθυνα πάντα, όσοι επιθυμούν να "υιοθετήσουν" τα τρία υπέροχα πλάσματα να επικοινωνήσουν με το katochinews@gmail.com
ή μήνυμα στο facebook

https://www.facebook.com/ilias.loukas 
ή 
https://www.facebook.com/katochinews

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.
Να επισημάνουμε ότι τα σκυλάκια είναι μικρόσωμα