29 Σεπτεμβρίου 2014

Δευτέρα 29-9-2014, τα του Σαββατοκύριακου και αναφορά στην 1η της ομάδας μας ποδόσφαιρο.


  1. Για πολλές ώρες στα τμήματα των Οινιάδων, ανάμεσά τους και η Κατοχή έμειναν για 'ωρες πολλές χωρίς ρεύμα, αιτία της διακοπής διόρθωση βλάβης από τη ΔΕΗ και η διακοπή κράτησε από τις 8:15π.μ. ως το σύνολό της 3:00μ.μ.
  2. Σήμερα συνεργεία του Δήμου κατά περιοχές στην Κατοχή, καθάριζαν τα φρεάτια και θα καθαριστούν εξ ολοκλήρου όπως μας ενημέρωσαν.
  3. Διακοπή και νερού λόγω βλάβης από το πρωί ως και το απόγευμα στην Κατοχή. Πιο συγκεκριμένα η ζημιά έγινε στη θέση Λάκκες, το συνεργείο της ΔΕΥΑΜ αλλού το μπάλωνε και αλλού έσπαγε, ελπίζουμε τώρα να διορθώθηκε το πρόβλημα το οποίο είναι στο παλιό δίκτυο!, σίγουρα θα χρειάζεται κάποια συντήρηση ή σταδιακά αλλαγή αφού αποτελείται από αμίαντο!!!
  4. Ήττα από τον Λυγιά στη Ναύπακτο για τον Τρίκαρδο Κατοχής με σκορ 4-0 στο γήπεδο της πρώτης, στο Ξηροπήγαδο. Πλασματικό το σκορ και αν ο διαιτητής με τους επόπτες ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αντικειμενικοί το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Ένα παράδειγμα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε το δικαίωμα να μπλοκάρει τη μπάλα και εκτός περιοχής αλλά και να ανατρέπει άφοβα εντός κι εκτός. Η ομάδα της Κατοχής έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και άφησε σημάδια για καλύτερη συνέχεια. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είχαν εισιτήριο για φιλάθλους και ρωτώντας πως γίνεται η συντήρηση στα έξοδα του συλλόγου πήραμε την απάντηση λίγων λέξεων που σας δημοσιεύουμε:  "Οι κάτοικοι της περιοχής βοηθούν την ομάδα κάθε μήνα και έτσι εμείς (διοίκηση) δε μπορούμε να ζητήσουμε εισιτήριο" 
  5. Πολλά συγχαρητήρια έρχονται για την δραστηριότητα των εθελοντών!
katochinews@gmail.com