31 Οκτωβρίου 2014

Καφές μεταξύ Ποδοσφαιριστών - Διοίκησης και η παρουσίαση του κ Βασίλη Κατσαρέα, νέου προπονητή στον Τρίκαρδο Κατοχής! [φώτο]

Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ:
 katochinews@gmail.com


Την Τρίτη το βράδυ 28-10-2014, σε καφέ της Κατοχής, έγινε συνάντηση μεταξύ παικτών - διοίκησης και του νέου προπονητή της ομάδας του Τρικάρδου Κατοχής. 

Το παρόν έδωσε το σύνολο των παικτών του συλλόγου, (4 παίκτες έλειπαν με την ενημέρωση φυσικά σε όλους μας) και παράγοντες της ομάδας μας.
   Η πρόταση συνάντησης καφέ και συζήτηση αλλά γνωριμίας εκτός γηπέδου μεταξύ παικτών και προπονητή, ήταν αποδεκτή από όλους, κάτι που δείχνει ότι παρά το κακό ξεκίνημα η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα.
   Σκοπός της συνάντησης δεν ήταν άλλος από το να αποφορτιστούν οι παίκτες και να τα πούμε όλοι μαζί σε αθλητικό περιεχόμενο κυρίως, σε ένα ευχάριστο κλίμα να ακουστούν οι απόψεις όλων των πλευρών κυρίως για την αφύπνιση της ομάδας μας.
   Οι παίκτες γνώρισαν τον προπονητή αλλά και ο ίδιος ενημέρωσε το τι ζητάει από κάθε πλευρά.
Ο νέος προπονητής κ. Βασίλης Κατσαρέας  μίλησε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και τους έδειξε την εμπιστοσύνη έτσι ώστε να καταλάβουν τις δυνάμεις τους, τις αξίες τους και το σεβασμό μεταξύ τους όπως αρμόζει στον αθλητισμό αλλά και στην ιστορία του Τρικάρδου που πρέπει να επανέλθει στα επίπεδα που πάντα ήταν πρωταγωνιστής.
Ο Βασίλης Κατσαρέας, Κατοχιανός στην καταγωγή, ζούσε και εργαζόταν στον Πειραιά και σε πολλές ομάδες των Αθηνών ως πρώτος προπονητής και με έργο πετυχημένο.
Η αγάπη του για την Κατοχή και τον Τρίκαρδο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και εκτός ότι στο παρελθόν ήταν προπονητής στον Τρίκαρδο και έχει μάλιστα βγάλει και παίκτες καλούς, έχει κάνει την προσφορά του και με δικές του πρωτοβουλίες και κόστος, είχε μπει φωτισμός στο γήπεδο για να προπονούνται τα παιδιά όπως χαρακτηριστικά έλεγε.

Πιστεύει στις δυνατότητες των παιδιών και ζητάει πρόγραμμα και πάνω απ΄ όλα σεβασμό μεταξύ τους, αλλά και στους αντίπαλους (έκανε έντονη αναφορά σε αυτό πολύ συχνά).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον άκουγαν και μάλιστα με τον απόλυτο σεβασμό.

   Τέλος ο προπονητής ζήτησε την αλλαγή έδρας από το γήπεδο του Λεσινίου να μεταφερθούν τα επίσημα παιχνίδια στου Νεοχωρίου που καλύπτεται από συνθετικό χλοοτάπητα και οι συνθήκες σίγουρα πολύ πιο προσιτές για τους αθλητές.

Ευχόμαστε στον κ. Βασίλη καλή πορεία και επιτυχή αποτελέσματα.