31 Οκτωβρίου 2014

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν κ. Καραπάνο για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου;

Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ:
katochinews@gmail.com

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν κ. Καραπάνο
για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου;
Τα «παραμύθια της Χαλιμάς για το φίλο Αντώνη και το συναγωνιστή Μάριο που μας έφερε και τομογράφο», οι μεγαλοστομίες του τύπου «έχετε το λόγο μου και θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου για το Νοσοκομείο» (δείτε τα σχετικά βίντεο), οι «ενημερώσεις» για να κερδίζουμε χρόνο, φθάνουν στο τέλος τους. Καταλάβετέ το κ. Καραπάνο, η κατάσταση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και της δημόσιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή διαχείριση δημιουργίας εντυπώσεων.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σας είπα: Μιλήστε τη γλώσσα της αλήθειας. Αφήστε το γαϊτανάκι της μετακύλησης των ευθυνών. Φταίνε οι «διοικητές, ο Γρηγοράκος «που μπορεί να μας κορόιδεψε εδώ και τρείς μήνες», οι γιατροί, οι νοσηλευτές αύριο». Ο καθένας έχει το δικό του μερτικό ευθύνης, ανάλογα με τη θέση εξουσίας που κατέχει, όμως έτσι θέλετε να «βγάλετε λάδι» μια πολιτική που σε 2,5 χρόνια έχει κλείσει 11 Νοσοκομεία και 800 κλινικές στη χώρα.
Αγγίζει την αστειότητα όταν λέτε, «Καλώ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να διερευνήσει και να αποδώσει άμεσα ευθύνες σε αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή». Δηλαδή η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν γνωρίζει τι γίνεται στην Αιτωλοακαρνανία και τώρα που την καλέσατε εσείς θα έρθει να αποδώσει άμεσα και ευθύνες! Έλεος, υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. 
Χθες εκτυλίχθηκαν «σκηνές από το μέλλον» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Διατάχθηκε εκβιαστικά και υπό την απειλή εισαγγελέων και αστυνομικών, ο Διευθυντής της εξαιρετικά σοβαρής καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας να πάει στο Αγρίνιο. Είχαν προηγηθεί οι συνεργάτες του, η διάλυση κλινικών και η συνεχής απαξίωση του Νοσοκομείου. Όντως δεν θα το κλείσουν, δεν χρειάζεται. Δια της ολίσθησης, το σβήνουν.
Γι’ αυτό και η πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μια. Να τεθεί ομόθυμα και ομόψυχα, ο πολιτικός στόχος της ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ από εκείνο του ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΤΩΡΑ που έρχονται οι εκλογές και όχι στο απώτερο μέλλον. Είναι ρεαλιστικός στόχος, όπως άλλωστε έγινε και σε Νοσοκομεία της Αττικής. Πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα απαιτεί.
Θέση δεν πήρατε επ’ αυτού, αλλά αν όπως είπατε χθες, «κάτι σάπιο υπάρχει… με την κοροϊδία να μην έχει όριο…σε βαθμό που τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.», τότε ΤΟΛΜΗΣΤΕ.  
Εμείς και πολλοί άλλοι ακόμη, στην πρώτη γραμμή της μάχης θα είμαστε και θα σας στηρίξουμε. Αυτή πραγματικά θα είναι μια κίνηση «Εξωστρέφειας»!
Εκ μέρους του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»

Κατσούλης Παναγιώτης


Δημοτικός Σύμβουλος