15 Ιουλίου 2014

Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του νέου Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Καραπάνου

Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του νέου Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Καραπάνου σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου.
Ολα ήταν προγραμματισμένα σήμερα για την συνέντευξη τύπου με θέμα την 4η Έκθεση Τοπικών Προιόντων απο τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Κατσούλη τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Αντωνόπουλο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ.Τσιχριτζή στο γραφείο του δημάρχου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου οταν όλοι ήταν παρόντες  και είχαν στήσει πηγαδάκια με κυρίαρχο θέμα  την κακοκαιρία εμφανίστηκε ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Καραπάνος με μια συνεργάτιδα του.
Κίνηση καλή να είναι  στην συνέντευξη αλλά δεν είχε έρθει απο οτι φάνηκε για αυτό.Με την συνεργάτιδα του πλησίασαν το γραφείο του Δήμαρχου και αφού κοίταξαν το γραφείο  γυρνάει και της λέει..
«Αυτό είναι το γραφείο ,μας κάνει  για εκεί που το θέλουμε
-Ναι μια χαρά είναι μας κάνει».
Ο Δήμαρχος κ. Κατσούλης που ήταν δίπλα του απάντησε οτι αν θέλει μπορεί να το πάρει απο τώρα.Ο κ.Καραπάνος απάντησε αρνητικά και πήρε την συνεργάτιδα του και έφυγε.
Ηταν γνωστό οτι θα γίνει η συνέντευξη σήμερα και απο ότι φάνηκε ο κ. Καραπάνος δεν το ήξερε ,δεν είναι κακό να μην το ξέρει αφού τρέχει για να ενημερώνεται για το τι θα παραλάβει ,αλλά αφού  ήρθε καλό θα ήταν να παραμείνει  να ακούσει απο πρώτο χέρι για την έκθεση και οχι να φύγει την στιγμή που   ήταν παρώντα μέσα ενημέρωσης , εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου και ας πήγαιναν πίσω χρονικά οι εργασίες για το νέο γραφείο δημάρχου που ετοιμάζεται σε άλλο χώρο.
Πάντως απο οτι μάθαμε κανείς συνεργάτης του κ.Καραπάνου δεν είναι αυτές τις μέρες στο γραφείο του Δημάρχου ώστε να ενημερώνεται για το στήσιμο της Εκθεσης Τοπικών Προιόντων για να είναι έτοιμη η νέα δημοτική αρχή του χρόνου για την 5η έκθεση.
Αν κρίνουμε απο το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής παράταξης για την Εκθεση ίσως να μην υπάρξει 5η Εκθεση Τοπικών Προιόντων.
Μακάρι να κρίνουμε λάθος
πηγή: onairnews.gr