03 Οκτωβρίου 2014

Οι γκέι, η γκόμενα και η χεροδικία στην αστυνομικό που εκνεύρισε τον Αρχιμανδρίτη

Τι απαντά ο Ιγνάτιος Σάπιος για το περιστατικό με το χαστούκι

Magnify Image
Φωτογραφία από stilida.com

Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με την τροχονόμο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην είδηση που προηγήθηκε της απάντησης ο Αρχιμανδρίτης κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας και ενώ περνούσε από την Βοιωτία στο ύψος του Κάστρου, έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Εθνικής Οδού Θήβας, του έκαναν σήμα να σταματήσει αφού κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα.

Όταν η γυναίκα αστυνομικός τον πλησίασε και του ζήτησε τα στοιχεία του, αυτός κατέβηκε από το όχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες, άρχισε να φωνάζει στην αστυνομικό και αμέσως μετά την κλώτσησε και την χαστούκισε.

Μάλιστα η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στην άσφαλτο, ενώ ο κληρικός μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν να συνεφέρουν την συνάδελφό τους και έτσι δεν κυνήγησαν του Αρχιμανδρίτη.

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή η Μητρόπολη Φθιώτιδας και ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, ο οποίος έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα.

Πάντως σύμφωνα με την εκκλησία, απαγορεύεται σε κληρικό να χειροδικήσει, ακόμη και αν δεχθεί επίθεση. Οι ποινές μάλιστα που προβλέπονται είναι βαρύτατες και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τη καθαίρεση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος απόψε παραδέχτηκε πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, και πως η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τόσο σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις.

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: "Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;" είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως "Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι."

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση. Δείτε τη συνέχεια των δηλώσεων στο βίντεο από το STAR Κεντρικής Ελλάδας: 


Ο Ιγνάτιος Σάπιος απαντά για το περιστατικό με... από LAMIASTARGR

www.lifo.gr