14 Οκτωβρίου 2014

Συσκέψεις για σημαντικά έργα και ζητήματα της Περιφέρειας – Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014
Δελτίο Τύπου
Συσκέψεις για σημαντικά έργα και ζητήματα της Περιφέρειας – Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα


Συνεχείς είναι οι συσκέψεις και οι συναντήσεις που έχει με φορείς, αιρετούς, αλλά και κατοίκους και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στα σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, αλλά και να συζητήσει για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.
Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τρίτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ. ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Θέρμου μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, στελέχη της Π.Δ.Ε, καθώς και τις τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπου θα έχουν συναντήσεις, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν έργα της περιοχής.
Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ., ο κ. Κατσιφάρας θα κάνει αυτοψία μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, στελέχη και Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, στο έργο της επέκτασης των λιμενικών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου κεντρικού προβλήτα του λιμένα Κατακόλου.

Και τέλος, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιήσει κοινή επίσκεψη με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στελέχη και Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπως ανακοινώθηκε ήδη, μετά την συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα, στα έργα των αστικών αναπλάσεων σε Βλατερό, Γούβα, Καβουκάκι και Δασύλλιο και στην κατασκευή της διάνοιξης της οδού Κανακάρη, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία των εργασιών και να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην υλοποίηση των έργων.