16 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-10-2015 - Κατοχή

  • ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-10-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 μ.μ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κος Ν. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    • Συνεχίζονται οι εργασίες ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου βιολογικού στην Κατοχή και ήδη τελειώνουν περιμετρικά του χωριού για να κατευθυνθούν στο εσωτερικό που έχουν σημαδέψει σε κάθε δρόμο. Συνιστάται υπομονή για την κυκλοφορία αφού είναι έργο ανάγκης.
    • Εκτός του κεντρικού δρόμου και κάποιων σημείων στους εσωτερικούς δρόμους της Κατοχής παραμένει το πρόβλημα φωτισμού άλυτο αφού βυθίζεται το χωριό σε σκοτάδι. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για την έλειψη φωτισμού και τα τελευταία παράπονα ακούστηκαν στην περιοχή Αλωνάκι.
    • Αυτό με τις συνεχείς μικροδιακοπές ρεύματος που προκαλούνται απο τη ΔΕΗ κάποια στιγμή να σταματήσει θα πρέπει αφού οι ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές αρχίζουν να πληθαίνουν. Μια συμβουλή προς τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν πολύμπριζα ασφαλείας.