03 Νοεμβρίου 2014

Προβληματίζει ο Τρίκαρδος που θέλει άμεση επανεκκίνηση και να νικήσει τα εμπόδια που είναι πολλά!

Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ:
katochinews@gmail.com


Άλλο ένα παιχνίδι και ο Τρίκαρδος παραμένει άσφαιρος κι έτσι η επανεκκίνηση της ομάδας παίρνει παράταση.
Στον ένα βαθμό η Κατοχή και ουραγός της κατηγορίας ενεργή αφού πιο κάτω είναι η ομάδα ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ με -6 βαθμούς.

Στο παιχνίδι του χτεσινού η ομάδα της Κατοχής στερήθηκε τις υπηρεσίες του νέου προπονητή αφού απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Η ομάδα ταλέντο έχει αλλά δε βγαίνει στον αγώνα, γήπεδο δεν έχει και είναι σημαντικό αυτό αφού και στην προπόνηση σαν σε αγγαρεία κατεβαίνουν οι παίκτες, αλλά και στο χώρο που ήταν το γήπεδο του Τρικάρδου για να προπονηθείς είναι πολύ δύσκολο και πιο πολύ μοιάζει με πίστα ιπποδρομίου παρά με γήπεδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ούτε τα παιδικά τμήματα μπορούν να προπονηθούν και χρειάζεται άμεση κινητοποίηση για να γνωρίζουμε το τι θα γίνει.

Κακά τα ψέματα αν έχεις τις βάσεις και προδιαγραφές θα έχεις και ομάδα.

Δεν είναι μόνο αυτό το αποτέλεσμα της κακής πορείας της ομάδας αλλά να αναλάβουμε συνολικά όλοι τις ευθύνες μας και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που μας απασχολεί. (διοίκηση - προπονητές και παίκτες να είμαστε ενωμένοι).

Ευχόμαστε ο νέος προπονητής να φέρει άμεσα λύσεις και θα το στηρίξουμε όσο μπορούμε.

Τέλος σημαντική παρατήρηση για τους απ΄ έξω που ξέρουν μόνο να κρίνουν, ας βοηθήσουν την ομάδα και ας σεβαστούν την ιστορία γιατί ο Τρίκαρδος είναι ιδιοκτησία όλων μας των Κατοχιανών.
Η φωνή σας και ο σαρκασμός ας γίνει στήριξη και απαίτηση για το καλύτερο του αθλήματος αλλιώς.... πιείτε μόνο τον καφέ σας και με θεωρίες  χτίστε πύργους.

Ο πίνακας βαθμολογίας δημοσιεύθηκε στο αθλητικό site: http://www.olatagoal.gr/