24 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίκαρδος - ΑΕΜ 1-1. Τα δοκάρια του στέρησαν μια άνετη νίκη


Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ Α΄κατηγορία είχε ντέρμπι μεταξύ της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ και ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τον αγώνα ο Τρίκαρδος αφού μετά το 10λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα και με συνεχή πρέσινγκ στον αντίπαλο αλλά και με καλές επιλογές επιθετικά ανάγκασε την ΑΕΜ σε ένα ρόλο παθητικό για περίπου 75΄.

Στην επίθεση Αγγέλης, Σεραφίγγος και Κουκουρδέλης τα έκαναν όλα τέλεια και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ το οποίο ήρθε στο 42΄περίπου από τον Κώστα Βαλτογιάννη με το ημίχρονο να κλείνει μόνο στο 1-0!
Ίδιος ρυθμός και στο 2ο ημίχρονο αλλά λίγο η βιασύνη των επιθετικών του Τρικάρδου, λίγο τα δοκάρια Σεραφίγγου και Βαλτογιάννη Κ. στέρησαν το 2ο ίσως και περισσότερα γκολ.
Οι ευκαιρίες διαδέχτηκαν η μία την άλλη και η έμπειρη ΑΕΜ σε έναν ρόλο άχαρο παθητικό κρατούσε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα με νύχια και με δόντια.
Μια επίθεση που ήταν αρκετή και μια αδράνεια των γηπεδούχων έφεραν την ΑΕΜ στη λύτρωση κάνοντας το σκορ 1-1 με κεφαλια του Βασιλάρη 18 περίπου λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Τρίκαρδος προσπάθησε για κάτι καλύτερο στο χρόνο που απέμεινε χωρίς όμως να βρει στόχο

Πολύς κόσμος στο γήπεδο και από τις δυο ομάδες που απόλαυσαν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία.
Η Διοίκηση της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξή του και το φίλαθλο πνεύμα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η Διοίκηση του Τρικάρδου εύχεται στην ΑΕΜ καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις δίνοντας επίσης και τα συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Γκασούκας, Καβαλιέρης (72΄ λ.τ.

 Κράνης), Μπαλαμπάνης, Τσιλιπάνος, Ψηλός, Σαμψώνας, Κουκουρδέλης (70΄ Μπαρμπαρούσης), Φραγκούλης (85΄ λ.τ. Γατσώρης), Σεραφίγγος, Αγγέλης, Βαλτογιάννης Κ. (80΄ Καταπώδης




Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Χ., Χαλαζιάς (Κάκκος Γ.), Λίτσος (30΄ λ.τ. Καρράς), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (89΄ Βασιλείου), Ντζιμάνης, Καβαλλάρης Α., Βασιλάρης, Κοντοπάνος.