03 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2/1/ 2014, Oiniades On Air - Katochi News (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για την ευχή και το καλωσόρισμα του νέου έτους από το Katochi News & το Oiniades On Air, στο χωριό μας στο caffee Adonis χθες 2/1/2014.
Πολλοί φίλοι έδωσαν το παρών από τα μέρη μας, ( Κατοχή, Νεοχώρι, Αιτωλικό, Αγρίνιο, Πεντάλοφο, Μάστρο).

Δυστυχώς την Παρασκευή δούλευαν πολλοί και αποχώρησαν νωρίς 12 και κάτι περίπου και άλλοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά μας ευχήθηκαν τα καλύτερα και ελπίζουμε η επόμενη συνάντησή μας να ναι μεγαλύτερη.
Τα δώρα που είχαμε μετά την κλήρωση ήταν ένα tablet το οποίο ήταν και προσφορά των Katochi News & Oiniades On Air και κέρδισε η Έλενα Πανά, μια κρέμα προσώπου προσφοράς του Φαρμακείου Γ. Καλόκληρου στην Κατοχή που κέρδισε ο Αντώνης Μεταξούλης, ένα βιβλίο προσφοράς του caffee Adonis στην Κατοχή το οποίο κέρδισε Δ. Ράπτης, ένα κιλό γλυκά από το Αρτόπολις στην Κατοχή που κέρδισε ο Φ. Παπανικολάου.
Πολλά χαμόγελα αφού νιώθαμε όλοι μας σαν μια παρέα που είχε καιρό να βρεθεί και μιλούσαμε ξεφεύγοντας από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από νωρίς ως και τις πρώτες πρωινές ώρες 5.00 π.μ.
(Ευχαριστούμε τον Σπ. Ρόμπολα για τις φωτογραφίες, καθώς και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό από τον Άρη Τσιφ. (Drunk Pics) )










































































































































































Εμείς ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και παραβρέθηκαν κοντά μας, όσους μας πήραν τηλέφωνο ή επικοινώνησαν μαζί μας μέσω internet και αδυνατούσαν για διάφορους λόγους να ήταν κοντά μας. Τους  ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.
Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: Μιχάλη Κοταντάκη " Γύρο ψηστήρι", Αφοι Κοκοτού "New Holland", Γρ. Σαμαρας " John Deere", Αρτόπολις, Hair Studio Aris, Caffee Adonis.









Katochi News