27 Οκτωβρίου 2013

5η Αγωνιστική Ματαραγκα-Τρικαρδος 1-2


Ωραίος αγώνας έγινε στο γήπεδο την Ματαραγκας με την ομάδα μας να φεύγει νικήτρια με σκορ 1-2.
Στο πρώτο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας μπορέσαμε και κάναμε δυο τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ.

Η ομάδα της Ματαράγκας με μακρινές μπαλιές η με σέντρες δεν μπόρεσε να κάνει κάτι επικίνδυνο για την εστία μας, είτε γιατί οι αμυντικοί μας είτε ο Παπανικολάου καθάριζαν της φάσεις με ευκολία. 
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα.
Εμείς τις ευκαιρίες η γηπεδούχος το πρώτο γκολ του αγώνα. μετά από ένα κόρνερ της Ματαραγκας ο Παπανικολάου δεν μπόρεσε να διώξει δυνατά και δεχτήκαμε το γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα μας έμεινε με 10 παίχτες μετά από κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) που αντίκρισε ο Καρανικας. 
Κάπου εκεί η ομάδα μας ανέβασε στροφές και με ωραία ενέργεια του Κουτσουπια πάσαρε στον Μπικα Θ. που με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Αν κ οι γηπεδούχοι πίεζαν η άμυνά μας στάθηκε πολύ καλά.
Το 1-2 έγινε από τον Καραβια Β. μετά από φάουλ που εκτέλεσε και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. 
Με αυτό το διπλό η ομάδα μας έφτασε στους 7 βαθμούς και συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή μέσα στην Κατοχή με την ομάδα Α.Ε Οινιαδων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ματαραγκας!
Είναι αδιανόητο στην εποχή μας τα παιδιά να παίζουν σε γήπεδα με χόρτο η με συνθετικό και σε κατάλληλες συνθήκες αγώνα και το δικό μας γήπεδο να να μην πληρεί προϋποθέσεις.
ΣΥΝΘΕΣΗ: ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α. ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. - ΚΑΒΑΓΙΑΣ Χ. - ΜΠΕΝΑΡΔΗΣ Φ.(ΡΟΜΠΟΛΑΣ Σ.) - ΚΑΡΑΒΙΑΣ Β. - ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ Δ. - ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Α. - ΝΤΑΛΛΗΣ Λ. - ΜΑΚΡΗΣ Κ.(ΜΠΑΝΙΑΣ Ν.) - ΜΑΤΣΙΓΚΑΣ ΔΙΟΝ. - ΜΠΙΚΑΣ Θ. - ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ Δ.(ΞΥΣΤΡΑΣ ΑΓΓ.)

Επιμέλεια: Δημ. Μαχαλιώτης