21 Απριλίου 2017

Τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του δημάρχου σύμφωνα με την εφημερίδα Αιχμή

          Μπορεί καλά καλά οι δήμαρχοι να βρίσκονται στο μέσον της θητεία τους που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΙΧΜΗακούγονται ονόματα απο τους επίδοξους… «μνηστήρες» των δημαρχιακών θώκων. Η ονοματολογία καλά κρατεί όμως πολλοί υποψήφιοι δεν εκδηλώνονται και περιμένουν πρώτα να δουν εάν θα υπάρξουν αλλαγές στον «Καλλικράτη» και εάν οι επόμενοι… δήμαρχοι θα εκλεγούν με τον τρόπο που γνωρίζουμε σήμερα ή με κάποιον άλλο.

Η Εφημερίδα "ΑΙΧΜΗ" γράφει:
Υποψήφιοι δήμαρχοι
     Και σε άλλους δήμους του νομού υπάρχει κινητικότητα και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις δημοτικές του 2019, αν και ακόμα εχουμε δυο χρόνια μπροστά μας.
    Για παράδειγμα στη ΒΟΝΙΤΣΑ θα είναι ξανά ο Γ. Αποστολάκης που επιδιώκει τέταρτη θητεία ενω δεν αποκλείεται να επανακάμψει ο πρώην δήμαρχος και νυν γ.γ. του δήμου Μεσολογγίου Ν. Σολδάτος.
  Στον ΑΣΤΑΚΟ ακούγεται ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλοεπιχειρηματία Απ. Πανταζή. Ο τελευταίος θεωρείται ο άνθρωπος που ώθησε τον Ερ. Γαλούνη να πάρει την δημαρχία και έχει αποστασιοποιηθεί απο τον νυν δήμαρχο.
    Στο ΑΓΡΙΝΙΟ είναι πιθανό να προωθηθεί η Χρ. Σταρακά για την δημαρχία γι' αυτό και τελευταία δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για την περιοχή, ενώ στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ απο τα χίλια κομμάτια που έχει γίνει στο συνδυασμό Λουκόπουλου υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες...

Πηγη: ΞηρόμεροNews