26 Ιανουαρίου 2016

Γεώργιος Καλόκληρος : ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ

ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ

Μέτρα και αλλοπρόσαλλες  αποφάσεις προσπαθούν να πάρουν ,με την αιτιολογία ότι οι Γραβατάκηδες που δηλώνουν εισόδημα 7000 ευρώ αλλά φορούν γραβάτες Αρμάνι και οι Αγρότες παράγουν 10δις  αλλά δηλώνουν  φορολογικά μόνο 5 δις, βάζοντας στην πυρά σκοπιμότητες γερασμένων φιλοδοξιών και απωθημένων κανιβαλισμών .
Αποφασίζουν να τους χορέψουν πεντοζάλη.
Οι Γραβατάκηδες με εισόδημα 20000 ευρώ αφού πληρώσουν 6000χιλ φόρο άλλες 4500 προκαταβάλει και αλλά 6000 ασφαλιστικά … σου λέει …ζήσε λοιπόν με 3500 χιλ ευρώ δηλαδή 300 ευρώ τον μήνα και για να πάρεις την γραβάτα βγάλε τα κλοπιμαία έξω. Στον δε Αγρότη στα 20000 ευρώ αφού του πάρει 6000 για φόρο ,3000 για προκαταβολή και 6000 για ασφαλιστικά του μένουν 5000 άντε ζήσε και εσύ  με 407 ευρώ τον μήνα …… και οι επενδύσεις που έχουν κάνει με χιλιάδες ευρώ; δεν τους συμφέρει ποια να κάνουν τους δήθεν ελευθέρους επαγγελματίες. Αυτά τα λέγει ένα σοβαρό Κράτος που έχει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς …εκτός εάν δεν έχουμε τίποτα η δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα άτομα που στελεχώνουν τους μηχανισμούς του η μας αρέσει η προχειρότητα  .
 Βεβαίως οι έχοντες πρέπει να συνεισφέρουν για τους πραγματικούς μη έχοντες, αλλά εσείς θέλετε να τους καταστήσετε άπορους…. για να παραμείνετε μόνο εσείς πλούσιοι στην τσέπη και άλλο τόσο στις φαεινές  ιδέες σας . Το μήνυμα που στέλνετε λοιπόν είναι κλείσιμο και εγγραφή στο ταμείο Ανεργίας και ο θεός ας βάλει το χέρι του η να μας φτιάξετε όλους δημόσιους υπαλλήλους …..άλλο μήνυμα δεν υπάρχει . Όλοι θα έπρεπε να πάνε προς τα επάνω γιατί αυτό είναι το θεμιτό μιας σωστής κοινωνίας  και όχι ισοπεδωτικά μέτρα  φτωχοποίησης προς τα κάτω πνίγοντας την εποχή της ελπίδας στην απόγνωση . Με  προχειρότητα και κολπάκια δεν πιάνετε η φοροδιαφυγή ,γιατί δεν βάζετε την φόρο κάρτα για αγορές με 10 ευρώ και πάνω; Επιζητάμε πάντοτε διάλογο εκ των υστερών αλλά πάντα στην δικία μου πλατφόρμα ,αυτός δεν είναι διάλογος είναι μονόλογος .  Αυτές οι προτάσεις ισχύουν για τα Πολιτικά εισοδήματα ;
 Μάλλον αυτά είναι το προεόρτια για μεγάλες μειώσεις Συντάξεων….

 Γεώργιος Καλόκληρος