23 Ιανουαρίου 2016

Φορτσερας κερναγε και ανετα ο Τρικαρδος 9-0 τον Κεραυνο Γαβαλους




 Τι κι αν ειναι πρωτος και η ανοδος επιβεβαιωμενη, ο Τρικαρδος αντιμετωπιζει καθε παιχνιδι σαν να ειναι ντερμπι και με πληρη σοβαροτητα. Αυτη τη φορα εντος εδρας με την ανυμπορη να αντιδρασει ομαδα του Κεραυνου Γαβαλους με το σκορ να σταματαει στο 9-0 ενω θα μπορουσε να ειχε ξεφυγει σε γκολ πολλα παραπανω.
Ολοι οι παικτες της ομαδας μας διακριθεντες και ξεχωρισε ο Φορτσερας με τις ασιστ και το γκολ που πετυχε αλλα και την εξαιρετικη του παρουσια στο συνολο το αγωνα.  Ο νεαρος Κοντοπανος εδειξε αλλη μια φορα οτι εχει μελλον για ωραια πραγματα στην ομαδα και στον ιδιο προσωπικα, καθως και ο σκορερ Κογκολης Α. ο οποιος αφησε θετικοτατες εντυπωσεις.

Ολοι τους ξεχωρισαν σε ενα παιχνιδι που η Γαβαλου απλα ειχε το ρολο θεατη αφου ηταν ανυμπορη να αντιδρασει και να σταματησει την ορμη του Τρικαρδου.
Τα γκολ της ομαδας μας ηρθαν απο τους: Συνηθης υποπτος Κουκουρδελης με φανταστικη ενεργεια και 1-0, Θ. Πιερρος που στα τελευταια παιχνιδια βγαζει τρομερη ενεργεια 2-0, το 3-0 ηρθε μετα απο κεφαλια σε κορνερ του κερβερου Τ. Ντερε, 4-0 Θ. Πιερρος κ κλεινει το ημιχρονο. 
Στο 2ο ημιχρονο ο Π. Κουκουρδελης χτυπησε ξανα και το σκορ ανεβαινει στο 5-0, ο Μουρκογιαννης λιγα λεπτα αργοτερα κανει το 6-0 με απιαστο πεναλτι στο παραθυρακι της εστιας. Ο Φορτσερας Α. κανει το 7-0 συμπληρωνοντας με τον καλυτερο τροπο την εξαιρετικη του παρουσια. Το 8-0 δεν αργησε να ρθει με το ωραιο πλασαρισμα του εκπληκτικου οσο αγωνιστηκε νεαρου Α. Κογκολη που αγωιστηκε με την πρωτη ομαδα προερχομενος απο τις ακαδημιες. Το κερασακι στην τουρτα απο τον Στ. Μεταξουλη κανοντας το τελικο 9-0. Ενα παιχνιδι που κριτικη δε χρηζει και δειχνει οτι η ομαδα του Α. Μεταξουλη ειναι συνεχως σε ανοδικη πορεια.
Στα μεσα του 2ου ημιχρονου ειχαμε και την αλλαγη τερματοφυλακα με τον νεαρο Θ. Καλλη να παιρνει τη θεση του Γ. Παπανικολαου. Ευκολο απογευμα για την αμυντικη μας ζωνη: Αγγ. Βλαχακης - Τ. Ντερες - Κουμπαρουλης Φ. - Στ. Μεταξουλης. Το δε κεντρο ζωγραφιζε με τους Μ. Ρισανο, Π. Μουρκογιαννη, τον Κοντοπανο Π. και Κουκουρδελης. Στην επιθεση που πεταγε φωτιες Α. Φορτσερας, Θ. Πιερρος.