09 Οκτωβρίου 2015

Ο Γεώργος Καλόκληρος, Ρωτάει τον δήμαρχο για το οικονομικό νοικοκύρεμα και τη διαφανεια στο Δήμο μας





Κύριε Δήμαρχε, 
Εννοείτε Φεστιβάλ με τρία ξερά Θέατρα και τίποτε άλλο ;Όταν λέμε Φεστιβάλ εννοούμε πληθώρα Πολιτιστικών , Μουσικών ,Αθλητικών ,Κινηματογραφικών Εκδηλώσεων. Εδω στην Κατοχή η
Δημοτική Αρχή έλαμψε δια της απουσία της ,δεν έκανε καμία εκδήλωση .  Ίσως  όλα αυτά να τα κάνατε στα αλλά Διαμερίσματα  και καλά πράξατε ….εδω όμως στην Κατοχή , που είναι η γενέτειρα του Φεστιβάλ , δεν έγινε τίποτα ,τίποτα ,τίποτα εκ μέρους της  Δημοτικής Αρχής . Δεν μπορούμε να μιλάμε για Φεστιβάλ .
Όσον αφορά τον Αθλητισμό να ξέρετε, ότι μια από τις αιτίες του υποβιβασμού του Τρικάρδου ήταν η έλλειψη Γηπέδου και τα πιο κρίσιμα παιχνίδια τα έπαιξε αναγκαστικά  και αυτά εκτός έδρας, ότι ο Τρίκαρδος όπως και τον προηγούμενο χρόνο θα αναγκαστεί να παίξει το πρωτάθλημα πάλι εκτός Έδρας ….απλά γιατί δεν έχει ΓΗΠΕΔΟ.
Για την Καθαριότητα όντως είναι καλύτερα δεν υπάρχει αμφισβήτηση  ,αλλά και εδώ έχουμε ένα προβληματάκι οι κάδοι έχουν απομείνει οι μισοί γιατί οι συγχωριανοί  μας τους απομακρύνουν από τα σπίτια τους . Θα πρέπει να πιστουν ότι έχοντας την φάτσα θα έχουν και τον κάδο και ότι ο Δήμος θα τους απολυμαίνει σε τακτά διαστήματα . …………………….. 

Γεώργος Καλόκληρος