11 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Πάτρα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Δήμο Μεσολογγίου , έπειτα από προσωπική παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου κου Νίκου Μπαλαμπάνη.
Οι Μηχανικοί της Περιφέρειας επισκέφθηκαν την περιοχή του Ευήνου ποταμού και εξέτασαν τα πληγέντα σημεία από την πρόσφατη κακοκαιρία και συγκεκριμένα σημεία τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

Όπως  επεσήμανε ο κύριος Μπαλαμπάνης  θα καταγραφούν όλες οι ζημιές και θα συνταχθούν τα απαραίτητα Τεχνικά Δελτία  ώστε να προχωρήσουν  το συντομότερο δυνατό οι παρεμβάσεις στα εν λόγω σημεία, μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης.
Επίσης ιδιαίτερη προσοχή χρήζει και το παραλιακό Μέτωπο ,στο σημείο των εκβολών του ποταμού  Ευήνου όπου το ανάχωμα σε ορισμένα σημεία έχει υποχωρήσει απειλητικά.
Ο κος Μπαλαμπάνης αναφέρθηκε επίσης και στο ποταμό Αχελώο όπου και στο συγκεκριμένο ποτάμι έγινε αυτοψία παρουσία του ιδίου και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.
Στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία κατέληξε ο κος Μπαλαμπάνης θα ενταχθούν και άλλες παρεμβάσεις σε υποδομές του Διευρυμένου Δήμου Μεσολογγίου που αφορούν ζημιές από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, όπως γέφυρες και οδικό δίκτυο.