06 Απριλίου 2019

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ? ΟΛΟΙ για την ΚΑΤΟΧΗ

                                                 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Πλησιάζουμε προς της Εκλογές ο αγώνα μας γίνετε  άνισος χωρίς ρουσφέτια και προίκες υποψηφίων Δημάρχων… δεν μας πτοεί έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στους ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΥΣ και στο ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
 . Ο συνδυασμό μας αγαπητοί Κατοχιανοί  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ για τα κοινά συμφέροντα του Χωριού μας .Δεν έχουμε θέσεις εργασίας να Τάξουμε ούτε εξαγορές συνειδήσεων   ,ΚΔΑΠ ,ΤΟΕΒ,ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ κλπ , δεν έχουμε το θράσος να μηδενίζουμε και να εξευτελίζουμε την προσωπικότητα του άλλου ,αυτό είναι μακριά από εμάς το χαρίζουμε στους πολιτικού μας αντιπάλους… δεν θα μας πεθάνετε κύριοι γιατί έχουν πεθάνει τα όνειρα σας … το όραμα μας είναι απόσταγμα ζωής αφιερωμένο στο κοινωνικό σύνολο  .Το ρουσφέτι μας είναι  ένα και μοναδικό Νόμιμο-Λογικό και Ηθικό αυτό ζητάμε για το χωρίο μας .
 ΟΛΟΙ για την ΚΑΤΟΧΗ έγινε χωρίς ταξίματα και θα συνεχίσει έτσι σεβόμενοι τον ΠΟΘΟ του κάθε χωριανού μας …αυτό που ζητάνε οι ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΙ  είναι ανάπτυξη για μια θέση εργασίας και όχι ένα 5μηνο σε 4χρονια εξουσίας δηλαδή ένα 500 τον χρόνο πλήρεις εξευτελισμός και όταν αυτά τα ταξίματα θα διαιρεθούν από 2 η 3 υποψήφιους Δημάρχους και δεν ξέρω ούτε από πόσα Τοπικά συμβούλια προσκείμενα στον κάθε ένα από αυτούς.  
Είσαστε σε κατάσταση πανικού και παροξυσμού ..Δεν έχετε  ελπίδα για το σήμερα και για το αύριο την ψευδαίσθηση ότι  με τα Ταξίματα θα ταχτοποιήσετε τον κόσμο…. Συνεχίστε να μαστιγώνετε την θάλασσα   σαν τον Ξέρξη…. ΟΛΟΙ για την ΚΑΤΟΧΗ …………ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ.