06 Ιουλίου 2017

Το Κορδόσειο Κοινωφελές Ίδρυμα κοντά στους νέους

Βραβεύει και επαινεί τους αρίστους
 
 
Συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του, όπως το οραματίσθηκε ο ιδρυτής του Γέωργιος Σπ. Κορδόσης, το Κορδόσειο Ίδρυμα βραβεύει και πάλι την προσπάθεια και τον αγώνα στον οποίον επιδίδονται οι νέοι και οι νέες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Οινιαδών.
Το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου(έναντι Ιερού Ναού αγ. Ιωάννου Θεολόγου) πραγματοποιείται η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής βραβείων, επαίνων και υποτροφιών στους αριστούχους μαθητές όλων των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Νεοχωρίου και Πενταλόφου. Ακόμη, απονέμεται τιμητική διάκριση και χρηματικό έπαθλο στον εισελθόντα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Ιατρική Σχολή, στη μνήμη του ιατρού Αθανασίου Θ. Κορδόση και της οδοντιάτρου Αικατερίνης (Κάκιας) Κορδόση-Μαστραχά.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, εκτός των άλλων, περιλαμβάνεται ομιλία της φιλολόγου κ. Μαρίας Καρατζογιάννη με θέμα: “Μίνως Ζώτος, τα βήματα ενός πρόωρα χαμένου ποιητή”.

Η παρουσία όλων μας θα αποτελέσει ηθική ενίσχυση σ’ αυτούς που αγωνίζονται στον στίβο της μόρφωσης και της γνώσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

πηγή: http://www.kordoseio.gr/article.php?id=37