20 Δεκεμβρίου 2015

φιλικη νικη του Τρικαρδου στον Αστακο με τον τοπικο Ηρακλη

Κυριακή σήμερα κ η ομάδα του Τρικρδου δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις επίσημες αφού επανέρχεται σ αυτές ξανά αρχες Ιανουαρίου το 2016. Αυτό όμως δεν ήταν εμπόδιο για ένα φιλικό τεστ απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο Ηρακλης Αστακού.

Η ομάδα του Τρικαρδου αν και είχε κάποιες δικαιολογημένες απουσίες έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και άφησε θετικές εντυπώσεις για καλύτερο μέλλον. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Άρη Μεταξουλη να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Για την ιστορία του αγώνα η ομάδα μας νίκησε 2-3 τον Ηρακλή. Τα γκολ πετυχαν οι Κοντοπανος το 1-2 και Ρομπολας το 1-3 ενω το 1-1 εγινε με αυτογκολ. Ευχαριστούμε την ομάδα του Αστακού για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα στη Β κατηγορία που αγωνίζονται. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός τερματοφύλακας του Τρικαρδου Θανασης Καλλης. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε κ ο Σ. κουτρουλης του Δημητριου, ο Θ. Καλλης (τερματοφυλακας), Στ. Μεταξουλης, Χρ. Μπακογιαννης, Αγγ. Βλαχακης, Πιερος, Κοντοπανος, Κουκουρδελης, Ρομπολας, Δημ. Αυγερης, Κουμπαρουλης, Μουρκογιαννης Ντερες . Ο Τρικαρδος βήμα βήμα αλλάζει πρόσωπο και με τη συμβολή όλων μας θα γίνει ξανά ένα δυνατό και υγειές σύνολο.

  • Ο Τρικαρδος αγωνιζεται στη Γ κατηγορια ΕΠΣΝΑ και βαθμολογικα βρισκεται στην 1η θεση και ο Ηρακλης στην Β κατηγορια και βαθμολογικα ειναι στη 2η θεση.