24 Οκτωβρίου 2016

6-2 ο Τρικαρδος σκορπισε τον Αστερα (Φωτο)


Αλλη μια νικη που τον κραταει στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα ο Τρικαρδος στο εντος εδρας μεγαλοπρεπες 6-2 τον Αστερα Μεσολογγιου.
Ο Τρικαρδος ξεκινησε το παιχνιδι νωθρος και για 20 περιπου λεπτα ηταν κατω του μετριου και οι αντιπαλοι δημιουργησαν καποιες στιγμες στην εστια του Κουσουλα αλλα ως εκει χωρις να στοιχισει κατι στην ομαδα μας.

Ανεβαζοντας στροφες και καπου στο 30 ο Φορτσερας ανοιγει λογαριασμο κανοντας το 1-0. Συνεχιστηκε η πιεση του Τρικαρδου στην εστια του Αστερα με αποτελεσμα ενος φανταστικου σολο του Γουργαρη κανοντας το 2-0 περιπου στο 35. Το δεκαλεπτο ολοκληρωθηκε στο 40 οταν με κεφαλια ο Κουκουρδελης εγραψε το 3-0 που ηταν και το σκορ ημιχρονου.

Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους αφου νωρις νωρις ο Βαλτογιαννης με ωραιο διαγωνιο γραφει το 4-0.
Δυο κοντρα επιθεσεις των φιλοξενουμενων εφερε γρηγορα δυο γκολ και με το σκορ νωρις στο 4-2 δεν ειναι τιποτα σιγουρο. Οι παικτες του Τρικαρδου επαιξαν ξανα ποδοσφαιρο και με εντονη πιεση στον αντιπαλο σε ολο το μηκος και πλατος του γηπεδου εφερε αλλα δυο γκολ. Γκολ ο Κουκουρδελης που γιορτασε τα γεννεθλια του με τον καλυτερο τροπο κανοντας το 5-2 και το 6-2 στο τελος του αγωνα 90+ ο δεκαπενταχρονος Σπ. Καραβιας!
Πολλα λαθη απο τον διαιτητη κ Τσαχτα που καποιες φορες δεν ειχε καν ουτε συνεννοηση με τις υποδειξεις του καθε εποπτη.
Το ΔΣ του Τρικαρδου ευχεται στον Αστερα καλη συνεχεια στους στοχους του
Το ΔΣ του Τρικαρδου ευχαριστει τον κοσμο της ομαδας για τη στηριξη τους.

Τρικαρδος Κατοχης: (Α. Μεταξουλης) Κουσουλας Ε - Ντερες Α - Κουμπαρουλης Φ - Ραπτης Ι - Κουσουλας Ν - Βαλτογιαννης Κ (55΄Κογκολης Α) - Κουκουρδελης Π - Κουσουλας Γ - Φορτσερας Α - Γουργαρης Π (Καραβιας Σπ.) - Βαλτογιαννης Σ (81΄Παπαθανασιου Π)

Αστερας Μεσολογγιου: Μπρατσικας - Κοκορης - Παππας - Κρινης  - Τασσος  - Γατζουδης - Μιχαλοπουλος - Παπαδοπουλος - Ζωγραφος - Βλαχογιαννης - Ρουσσης