23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ; [ΤΑΣΟΣ ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ]

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ DEMOCRACY
Όμως δεν έχει καμία σχέση η Ελληνική Δημοκρατία με την Δημοκρατία Δυτικού τύπου γνωστή ως Democracy. Οι Βρετανοί μονάρχες του Μεσαίωνα βλέποντας «μπροστά», κατάλαβαν ότι η σύγκρουσή τους με το λαό τους θα ήταν αναπόφευκτη. Πριν λοιπόν έρθουν αντιμέτωποι με τη φοβερή και τρομερή Ελληνική Δημοκρατία, έκαναν ένα «θαύμα».
«Κατασκεύασαν» μια δική τους βαρβαρική ηλιθιότητα και την ονόμασαν «Δημοκρατία». Αυτό ήταν το θαύμα της δημιουργίας της Democracy. Δεν σεβάστηκαν τον τρόπο στελέχωσης της Βουλής που διασφάλιζε την παρουσία του λαού στην εξουσία. Παραβίασαν τη βασικότερη αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας, που διασφάλιζε την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.  Την αρχή εκείνη, η οποία απαγόρευε στον πολιτικό να είναι και βουλευτής. Στην Ελληνική Δημοκρατία οι πολιτικοί διαγωνίζονταν μεταξύ τους για την θέση του Στρατηγού-Πρωθυπουργού ενώ οι βουλευτές προέκυπταν από κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των πολιτών. Οι πολιτικοί ήταν «εκλεκτοί» άνθρωποι, ενώ οι βουλευτές ήταν «κοινοί» άνθρωποι. Αυτό δεν συμβαίνει στη Democracy και από αυτήν τη διαφορά ξεκινάνε τα προβλήματα.
DEMOCRACY  Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

 Αυτό το οποίο βλέπουμε να "πουλάνε" οι φασίστες ως Democracy, δεν είναι Δημοκρατία. Αυτό, το οποίο βλέπουμε, είναι φασισμός με ένα όμορφο δημοκρατικό "περίβλημα" και ένα διάσημο "ψευδώνυμο". Αυτό είναι ένα πρόβλημα, το οποίο κάποτε οι άνθρωποι πρέπει να λύσουν για να μην πέφτουν θύματα των φασιστών. Έχοντας οι πονηροί Άγγλοι απέναντί τους έναν αγράμματο και καταπιεσμένο λαό, έκαναν την "πατέντα" των αιώνων:  Έπαιξαν με τον σχεδιασμό της Δημοκρατίας και παρέδωσαν στον κόσμο μια "βραχυκυκλωμένη" βαρβαρότητα. Παρέδωσαν στους λαούς ένα "όπλο" χωρίς σκανδάλη και χωρίς σφαίρες και τους έκαναν να αισθάνονται ως "οπλοφόροι", οι οποίοι διατηρούσαν ακόμα και το Παλάτι υπό την "ομηρία" τους.  Αυτό ακριβώς είναι η Democracy σε σχέση με τη Δημοκρατία .Ένα όπλο χωρίς σκανδάλη και σφαίρες. Γνώριζαν οι Εγγλέζοι πώς λειτουργεί η Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία και την "βραχυκύκλωσαν" πριν τους απειλήσει. Έδωσαν μια "βραχυκυκλωμένη" Δημοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα επέβαλαν τον φασισμό με εξωραϊσμένο πρόσωπο.

ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DEMOCRACY ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
 Αν οι αρχαίοι Έλληνες εφεύραν τη Δημοκρατία, οι Αγγλοσάξονες εφεύραν τα κόμματα, τα οποία ακυρώνουν τη Δημοκρατία .Τα κόμματα ήταν εξ αρχής η βασική προϋπόθεση, για να «χαρίσουν» οι φασίστες στους λαούς την Democracy. Τα κόμματα, στην ουσία, είναι το αναπόφευκτα ορατό μέρος τού παρακράτους. Αυτά χρησιμοποιούν τα "αφεντικά" των λαών, για να υποτάξουν τους λαούς. Δημιουργούν εσωτερικές αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς μεταξύ ομοίων μέσα στην κοινωνία, μετατρέποντάς την σε αγέλες ζώων, οι οποίες κυνηγάνε το "κόκαλο" που θα τους πετάξουν οι ισχυροί. Αυτή ήταν η "πατέντα" που "μεταφυτεύτηκε" σε όλα τα κράτη του κόσμου, που παριστάνουν τις "Δημοκρατίες". Με τον τρόπο αυτόν οι φασίστες μονιμοποιούνται στην κορυφή της εξουσίας. Με κρατικές επιχορηγήσεις δίνουν στα ιδιόκτητά τους κόμματα προβολή, που τα μετατρέπει σε μονοπώλια και τους παραδίδουν - ανάλογα με τα ποσοστά τους - τις ανάγκες του κρατικού μηχανισμού στη στελέχωσή του, για να έχουν να μοιράζουν στα κομματόσκυλα βολέματα. Με τον τρόπο αυτόν ο κάθε κομματάρχης είναι εκ των δεδομένων - και με αθέμιτα μέσα - "υπερέχων" μέσα στην κοινωνία.
ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
Η λύση είναι αυτό, το οποίο περίπου πρότειναν οι Αρχαίοι Έλληνες εφευρέτες της Δημοκρατίας. Κληρωτοί Βουλευτές τετραετούς θητείας. 500 βουλευτές, οι οποίοι θα συνθέτουν ένα Σώμα, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε χρόνο σε ποσοστό 25%, ώστε πάντα να υπάρχει η "εμπειρία" και να μην υπάρχει "κενό" στην ασφαλή λειτουργία τής Βουλής. Στη θέση του παλιού και έμπειρου 25% που θα φεύγει, θα εισέρχεται το νέο και άπειρο 25%. Ο μεγάλος αριθμός των βουλευτών τους κάνει ιδανικούς για τη δημοκρατική λειτουργία. Ο πληθυσμός τους θα τους κάνει ασύμφορους για τους δυνάμει διαφθορείς τους. Ο ρόλος τους θα τους κάνει ασήμαντους ως άτομα για να στοχοποιηθούν, ώστε να απολαμβάνουν προνομίων, ασυλιών ή αστυνομικής προστασίας.  

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Έχει διαβρωθεί τόσο πολύ η Δημοκρατία από τους άθλιους "αντιπροσώπους" της, που έχει φτάσει στο σημείο ο κόσμος να "νοσταλγεί" φασιστικά καθεστώτα. Φτάσαμε σε σημείο η Δημοκρατία να είναι τόσο άδικη, που να "λαχταρούν" οι λαοί ακόμα και τη φυσική "υποκειμενικότητα" των φασιστικών καθεστώτων. Φτάσαμε στο σημείο να αναζητά ο άνθρωπος ακόμα και την προβλέψιμη αδικία των φασιστών από το απρόβλεπτο χάος της ατιμωρησίας των δημαγωγών. Φτάσαμε στο σημείο να λειτουργεί η Δημοκρατία σαν "προαγωγός" των ναζιστών, των βασιλικών, των σταλινικών και των πάσης φύσεως φασιστών .
ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ
Την πραγματική Ελληνική Δημοκρατία πρέπει να ζητήσουμε. Δεν χρειάζονται οι ψευτοπόλεμοι των δρόμων , δεν χρειάζονται οι ψευτοεπαναστάσεις των δρόμων με στόχο φρέσκο αέρα, δεν χρειάζεται ο κόσμος να φωνάζει «να καεί να καεί το……… η βουλή» και να σπρώχνεται με τα ΜΑΤ … Χρειάζεται να φωνάζει να επανδρωθεί η Βουλή με κληρωτούς βουλευτές.  Δεν χρειάζεται καν ένταση……Δεν απαιτούνται αίμα και φασαρίες…..ΓΝΩΣΗ χρειάζεται και τίποτε άλλο.
ΤΑΣΟΣ  ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ