26 Ιανουαρίου 2014

Οργίασε ο Μεταξούλης στη νίκη της ΑΕΜ

Δανεικός ως το τέλος της σεζόν, ο 18χρονος επιθετικός, Βασίλης Μεταξούλης. από τον Παναιτωλικό στην ΑΕ Μεσολογγίου τα πάει περίφημα, σας δημοσιεύουμε το άρθρο από την επίσημη ενημέρωση του Παναιτώλικου και απλά διαβάστε και θα καταλάβετε:
Image and video hosting by TinyPic
Οργίασε ο Μεταξούλης στη νίκη της ΑΕΜ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μεταξούλη το Μεσολόγγι κέρδισε μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Καραϊσκάκη με σκορ 1-2. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι του νεαρού επιθετικού με τους κανονιέρηδες στο πρωτάθλημα.

Ο Μεταξούλης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μεσολογγίτες στο 41’ όταν από πλάγια θέση με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι. Το Καραϊσκάκη όμως ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Μεταξούλης όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με μια εκπληκτική ασσιστ βρήκε τον Τσιούνη οποίος κέρδισε το πέναλτι και ο Δενδρινός το έκανε γκολ.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού που έχει δοθεί δανεικός στην ΑΕΜ πέτυχε ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ στο 35 αλλά κακός του ακυρώθηκε .

Γενικά στην πρώτη του εμφάνιση παρόλο το άγχος που είχε , οι αποφάσεις του μέσα στο παιχνίδι ήταν άψογες.

Ο Βασίλης είναι παιδί με αρχές και χαμηλών τόνων και πάντα θα τον ακούσεις να λέει δουλειά και πάλι δουλειά. Είναι από την Κατοχή και γιος της Εύης Κογκόλη και του προπονητή μας Άρ. Μεταξούλη στην ομάδα Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος που έχει αγωνιστεί με επιτυχία και αυτός Παναιτωλικό και ΑΕΜ και στην τοπική μας ομάδα φυσικά.
Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και σύντομα εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια.
Σκοπός του τώρα είναι να βοηθήσει και αυτός με τους συμπαίκτες του την ομάδα του Μεσολογγίου στην καλύτερη πορεία της.


(πηγή: panaitolikos1926.gr)

katochi News