11 Οκτωβρίου 2013

Katochi news Θέση και σκοπός

Καλησπέρα, το blog Katochi News δημιουργήθηκε από μια παρέα Κατοχιανών που θέλει να ενημερώνει τους ντόπιους και μη για τα νέα αρεστά ή όχι.
Επίσης μαζεύει πληροφορίες από οποιαδήποτε πηγή για να ενημερώνει τους αναγνώστες της.
Η Κατοχή έχει την τιμή να έχει στην Δημοτική αρχή δικά της παιδιά σε θέσεις μάλιστα που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους, (όχι με υπερβολές για την εποχή), αλλά και να βοηθήσουν να μπει μια σειρά σε όλα για υπάρχει ανταπόκριση στις ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων.

Δεχόμαστε καθημερινά μηνύματα και κυρίως συζητήσεις που συμμετέχουμε ή πληροφορούμαστε σε χώρους κοινής παρουσίας όπως: καφέ, πλατεία, γήπεδο, ακόμη και στο δρόμο που θα πούμε ένα, "γεια σου τι κάνεις".
Δυστυχώς όμως λίγοι στέλνουν επώνυμα θέμα ή προβληματισμό αλλά κι έτσι ως τώρα είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό, (πάνω από 4,100 επισκέψεις σε ένα μήνα και 4 ημέρες).
Θα ευχηθούμε να έχουμε περισσότερα θέματα κυρίως για το χωριό μας και την καθημερινότητά μας και από άλλους φίλους μας.
ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Σε ερωτήσεις που δεχόμαστε γιατί δεν κοινοποιούμε θέσεις και απόψεις του δήμου ή της τοπικής διοίκησης, η απάντηση είναι απλή και δυο λέξεις " δεν έστειλαν τίποτα".
Σκοπός είναι να ενημερωνόμαστε για όσα περισσότερα μπορούμε, να διορθώνουμε όλοι μαζί και μπροστάρης ο κάθε αρμόδιος υπεύθυνος τα όσα δεν πάνε καλά και να διατηρούμε το κοινωνικό μας σύνολο σε μια, όσο μπορούμε, σταθερή πορεία προς το καλύτερο.
Συμβάλουμε όλοι σ΄αυτό και πρώτα πρώτα οι διοικούντες και εμείς στήριγμά τους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ (πολιτικά) Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΑΦΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΩΜΑ.

Υ.Γ. Στην Αιχμή αναφέρθηκε ότι οι Κατοχιανοί δεν παραβρέθηκαν στο συμβούλιο της Παρασκευής(;) που είχε ως θέμα το νερό, πληρωμές και ενημέρωση, κ.α.
-Προσωπικά δε γνώριζα για κανένα συμβούλιο δεν είδα κάτι τοιχοκολλημένο, άραγε ούτε οι υπόλοιποι του χωριού που σίγουρα τους ενδιαφέρει, σύμφωνα με ως τώρα πληροφορίες μου διακρίνω πρόχειρη κίνηση συμβουλίου με 5-6 παρευρισκομένους.
Θα ενημερωθούμε όσο μπορούμε πιο καλά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Katochi News
( Ηλίας Λουκάς)