11 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ


                                                            




Κύριε  Δήμαρχε , και  στα κρυφά  μπορεί να  παίρνονται οι αποφάσεις αλλά προκοπή δεν κάνουν. Ξέρετε πως  έδρασε την προηγούμενη  εβδομάδα η ΔΕΥΑΜ  στο δημοτικό διαμέρισμα της Κατοχής? Τοιχοκόλλησε την  τετάρτη και πέμπτη βράδυ σε τρία  καφενεία για μια δήθεν  δημόσια συνέλευση που θα έκανε στην Κατοχή ,  για το πρόβλημα της  ύδρευσης ,και στην διαμαρτυρία ενός συμβούλου που τοιχοκόλλησαν στο μαγαζί του την πέμπτη βράδυ γιατί την τελευταία στιγμή  ειδοποιούν απάντηση δεν πήρε.
Φυσικό και επόμενο ήταν να την κάνουν μόνοι τους ,με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα (κεκλεισμένων των θυρών) και να αποφασίζουν  ότι καλώς πράττουν έως τώρα  ασχέτως εάν οι ενστάσεις έχουν  φτάσει της 1000 και συνεχίζονται  ακόμα. Δεν μπορούσαν να ειδοποιήσουν δια μέσου εφημερίδος η face book η twitter  η με το μεγάφωνο και βέβαια ……αλλά καλύτερα μόνοι μας, αλλά τώρα ο κύριος  πρόεδρος εκ των υστέρων  ξέρει να δίνει συνεντεύξεις (αιχμή 10-10-2013)  γιατί δεν τοιχοκόλλησε και αυτά εκεί που τοιχοκόλλησε και  την πρόσκληση? γιατί δεν βγήκε και πριν  να πει ότι απαιτεί να κάνει συνέλευση με όλους τους κατοίκους της Κατοχής για να τον ακούσουν και να τους ακούσει, για να μην υπάρχει το αίσθημα της αδικίας? Έτσι  ευλόγησαν  τα γένια τους και τα μουστάκια τους  προς αυτοϊκανοποίηση. Μόνο που κύριε πρόεδρε τα λάθη σας θα πρέπει να τα αποδείξουν οι καταναλωτές  και  όχι η ΔΕΥΑΜ, και δεν είπαμε ότι δεν θέλουμε να πληρώσουμε.

Κύριε Δήμαρχε ,η katochi news  με την αντικειμενικότητα που την διακρίνει σας  είχε αναφέρει σε προηγούμενη άρθρο της με θέμα (αδιαφορία) για την καθαριότητα  σε ορισμένα σημεία της Κατοχής…..αποτέλεσμα, εισακούστηκε  στέλνοντας  ο δήμος το  κοπτικό του  μηχάνημα  στον δρόμο του σχολείου, έκοψαν τα χόρτα  και τα άφησαν εκεί για δείγμα έργου, μα με τόσους εργάτες που διαθέτει  ο δήμος δεν μπορούσαν να στείλουν κάποιον να τα μαζέψει? Στη δε γέφυρα Κατοχής – Μάστρου έκαναν το ίδιο και χειρότερα, δεν άφησαν μόνον τα κλαδιά που έκοψαν εκεί ,   γιατί το μηχάνημα κόβει τα λεπτά κλαδιά αλλά όχι  τα   πάχους πάνω από 3cm , τα  οποία τα  βλέπεις τώρα να προεξέχουν στο πεζοδρόμιο της γέφυρας σαν μαχαιροπήρουνα……μα δεν τους πήγε στο μυαλό ότι έφτανε ένα πριόνι ήταν ανάγκη να στείλουν ένα ολόκληρο μηχάνημα…ένας εργάτης θα κόστιζε λιγότερο .Αυτές είναι τσαπατσουλιές  αφήνουν  στίγμα και  υπογραφή  δεν είναι δυνατόν ο δήμος να μας βρωμίζει περισσότερο.  Μεριμνήστε η ελάτε να σας ξεναγήσουμε  για να  δείτε την πραγματικότητα..













                                              11-10-2013             Καλοκληρος  Γεώργιος