Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Να χρηματοδοτηθεί άμεσα η καινοτόμα δράση του ΕΠΑ.Λ. και του Εργαστηριακού Κέντρου Μεσολογγίου!Είναι γνωστό ότι η ομάδα M.C. Team που αποτελείται από μαθητές της Β΄ τάξης του τμήματος Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου, επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε πρωτότυπο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA).

Μεταξύ των υποχρεώσεων της αποστολής είναι η εύρεση χορηγιών και οικονομικών υποστηρικτών του εγχειρήματος για την κάλυψη των εξόδων κατασκευής δορυφόρου και την μετακίνηση και διαμονή (3 ημέρες) σε Αθήνα και Βοιωτία.
Θεωρούμε ότι ο Δήμος και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, εν όψει της Α΄ κατανομής 2017 των πιστώσεων για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, πρέπει να επιχορηγήσει με επιπλέον πίστωση το ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου, της τάξης τουλάχιστον των 2.000 ευρώ, είτε από πόρους της Σχολικής Επιτροπής είτε από ίδιους πόρους του Δήμου.
Αποτελεί, κατά την άποψή μας, την ελάχιστη υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής προς επιβράβευση και υποστήριξη της ανωτέρω δράσης, η οποία αξίζει και τα θερμά συγχαρητήρια όλων.   
  
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»