25 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θερμά  στον ΑΟΚ Τρίκαρδος που κατάφερε να ανέβει ,καλπάζοντας , από την κόλαση της 3 κατηγορίας στην 2 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Ένα γεγονός που ικανοποίησε και χαροποίησε  όλο το χωρίο με  Πολλά  μπράβο στο ΔΣ ,στον Προπονητή με τους βοηθούς και στους ποδοσφαιριστάς και ευχόμαστε να συνεχίζουν να μάχονται για το μεγαλείο του Τρικάρδου , την προσωπική ικανοποίηση των παικτών και  την δικαίωση και  ικανοποίηση των αγώνων και επιτυχημένων επιλογών  των Διοικούντων.
Τα δύσκολα για τον Τρίκαρδο  θα είναι από του χρόνου εάν συνεχίσει να αγωνίζεται ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ  σε μια ποιο δύσκολη κατηγορία. Από αυτά που ακούστηκαν το προηγούμενο Σάββατο από τον Κύριο Υπεύθυνο του Δήμου …… ότι είναι στο περίμενε τα δε χρήματα που μπορεί να εγγυηθεί ο Κύριος  Γενικός του Υπουργείου δεν ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ και αυτά όταν….. θα αρχίσει να υλοποιείτε η κατασκευή του  Γηπέδου .
Βλέπουμε στην ομίχλη και για να αποφευχθούν τα παρατράγουδα των περασμένων ετών θα πρέπει να απαιτήσουμε να  ξαναγίνει το Γήπεδο με την ψηφίδα όπως ήταν ……  και ας είναι η ντροπή δικία τους στη σημερινή εποχή να παίζεις σε τέτοιο Γήπεδο……. Γεώργιος Καλόκληρος