01 Οκτωβρίου 2017

Είχε τις στιγμές αλλά έχασε ο Τρίκαρδος στον Ατρομητο 1-0

Άτυχος ο Τρίκαρδος στο Αντίρριο πλρώνοντας την αστοχία του με ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο. Ο Τρίκαρδος μπήκε δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο χάνει δυο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, η πρώτη με τον Σακη Κράνη και η δεύτερη με τον Χρήστο Αγγέλη. Στη συνέχει ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς αλλά και πάλι τις στιγμές τις έχανε ο Τρικαρδος για να ανοίξει το σκορ, κόρνερ από τον Κράνη κεφαλιά του ψηλού λίγο άουτ. Ο Ατρομητος προσπαθούσε με μακρινά σουτ και γεμίσματα που συην ουσία δεν ανησυχούσαν τον Τρίκαρδο που μια ο Γιώργος Τσιάρας ή η άμυνα έδινε λύση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ξανά δυο τετατετ στιγμές με Κράνη που δεν έγιναν γκολ και το Αντίρριο άρχισε να αναπτύσεται αφού κυριάρχησε σε έναν τομέα, στο χώρο του κέντρου.
Προσπάθησε ο Τρίκαρδος να ανοίξει το σκορ αλλά οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα ήταν σωτήριες.
Τελικα σε μια αντιπίθεση του Ατρομήτου 10' πριν τη λήξη του αγώνα έγινε η σέντρα από δεξιά στην επίθεση των γηπεδούχων και στην μοναδική στιγμή αδράνειας της καταπληκτικης αμυντικής λειτουργίας ως εκείνη τη στιγμή του Τρικάρδου, έγινε και το γκολ.
Ο Ατρόμητος είχε και δοκάρι από μακρινο σουτ στο 70'.
Το ΔΣ του Τρικαρδου ευχαριστει την ομάδα του Αντιρριου για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Το ΔΣ ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του και την ευπρεπή παρουσία του στο γήπεδο.

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ( ΖΗΚΟΣ Γ) ΤΣΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ, ΨΗΛΟΣ, ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΣ, ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΗΣ, ΣΜΨΩΝΑΣ, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ., ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΓΓ., ΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΣΕΡΑΦΙΓΓΟΣ Β.
ΑΛΛΑΓΕΣ: ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΑΝΤΙ ΚΡΑΝΗ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ ΑΝΤΙ ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΤΙ ΑΓΓΕΛΗ