04 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του 2ου Φεστιβαλ kitesurf από το katochiNews

Η φωτογραφία είναι στο Διόνι από κάποια παρέα από τη Ναύπακτο
και μας την έστειλε ο Άρης Ντάνος. Ίσως η πιο ωραία φωτογραφία που έχει ληφθει στο Διόνι!

Χαζεύοντας αλλά και με την ενημέρωσή μου στο internet και πιο συγκεκριμένα στο facebook  στα διάφορα προφίλ και σελίδες σε ότι αφορά το φεστιβάλ kitesurf στο Διόνι στην Κατοχή Μεσολογγίου, ένιωσα την ανάγκη να γράψω δυο λέξεις για αυτούς που έστησαν όλο αυτό και με ιδιαίτερη χαρά που με τη συμβολή τους ακούγονται θετικά σχόλια για αυτόν τον τόπο.

Από όλα τα μέρη της γης πλέον θα επισκεφτούν το Διόνι για λίγες ή και πολλές μέρες, λάτρεις των θαλασσίων sports και πιο πολύ του kitesurf. Εδώ όμως έπαιξε ρόλο σ΄αυτή τη διαφήμιση το φεστιβάλ που ξεκίνησε πέρυσι με πολύ κόσμο ειδικά ντόπιους που έδωσαν το παρόν ως θεατές, λουόμενοι ή και περίεργοι και άρεσε ως ιδέα έστω δειλά. Φυσικά υπάρχουν κάποια άτομα που έτρεξαν για αυτό και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Δε θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί θα πρέπει να τους αναφέρω όλους και εγώ γνωρίζω μόνο την προσπάθεια των πέντε έξι.
Φέτος το 2ο Φεστιβάλ ήταν πιο οργανωμένο, πολλοί οι χορηγοί, από διάφορα μέρη επισκέπτες που ήρθαν να δουν αλλά και να συμμετέχουν κάνοντας kitesurf η κανό ή μπάνιο ή να παίξουν και παιχνίδια που ήταν μια ευχάριστη νότα.
Όλοι πέρασαν καλά και αυτός είναι και ο σκοπός της εκδήλωσης που μάλιστα είχε και λαχειοφόρο με πολλά δώρα.
Επίσης με την εθελοντική του παρουσία ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ήταν και τις δυο μέρες παρόν που μάλιστα χρειάστηκε σε κάποιο συμβάν για κάποιον άτυχο που τον τσίμπησε έντομο με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ. Πρόσφερε πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον έστειλαν νοσοκομείο και όλα καλά.
Ένα φεστιβάλ πολύ καλά οργανωμένο που η ομάδα του West Coast Kitesurf Team έκανε τα πάντα για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και οι ίδιοι.
Το κέρδος? ας μην αναρωτιόμαστε στα αυτονόητα, το ΔΙΟΝΙ έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσα από αυτήν την παρέα και κανείς δεν αμφισβητεί.
Καλό είναι να υποστηρίζουμε αυτές τις ενέργειες που είναι μια ευχάριστη πινελιά στη ζωή μας, στο καλοκαίρι μας.
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους σας, από την παρέα που το διοργάνωσε ως και τους χορηγούς αλλά και τους επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί και τις δυο μέρες.
Με υγεία του χρόνου καλύτερα!
Ηλίας Λουκάς