09 Μαΐου 2017

χωρίς άγκυρες


Σαν αλογόμυγα υπενθυμίζουμε …..οτι πρέπει να ξεφεύγεις από αυτό που σε εξομοιώνει για να βλέπεις τον κόσμο αλλιώς όχι όπως είναι άλλα όπως θα ήθελες να είναι και όπως κραυγάζει το περιβάλλον
.  Δεν είναι ματαιοπονία που προσπαθούμε να σπάσουμε τα στεγανά της  εγκληματικής αδιαφορίας  όχι γιατί μας ενδιαφέρει να γκρεμίσουμε τα δεδομένα  άλλα να ξανακτίσουμε κάτι καινούργιο  προοδευτικό  και μεταρρυθμιστικό γιατί η οπισθοδρόμηση δεν είναι παροδική …άλλα έχει γίνει μόνιμη στην κοινωνία μας .
Οι πολίτες δεν ζουν πια με την ελπίδα και τις υποσχέσεις  της άθλιας πολιτικής που γράφει την κοινωνία στα παλιά τους τα παπούτσια αλλά χρειάζεται αξιόπιστες ανασυγκροτήσεις που δεν θα αφήνουν περιθώρια για παρελκύσεις ,καθυστερήσεις ,προστριβές η Επανάληψη λαθών .  Έχουμε ανάγκη από σταθερά σημεία αναφοράς για να μην βουλιάξουμε, από άγκυρες….. όπως θα έπρεπε να είναι ο κάθε  ο Δήμαρχος ,Περιφερειάρχης  ο Εκλεγμένος η κυβερνητικός Διορισμένος   .
Κοιτάξτε τι έκαναν οι Υδραίοι ….. κατάφεραν  με χρήματα της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Υπουργείο Γεωργίας  να χρηματοδοτήσουν την διαφύλαξη του σκάφους σαν Ιστορική Κληρονομία ….χωρίς να υπολογίζουμε και όλα τα άλλα που έχουν κάνει για τον τόπο τους …..και οι δικοί μας τι κάνουν; Όπως επίσης έχουμε και έναν κρατικό οργανισμό με 250 εργαζόμενους χωρίς κάμερα και κάρτα εισόδου εξόδου…. Άντε να έχεις τον έλεγχο .

Δυστυχώς για μας έχουμε μείνει χωρίς άγκυρες…… Γεώργιος Καλόκληρος