27 Μαΐου 2017

Παπαγεωργίου Ευάγγελος: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 25-05-2017 στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων ευρεία σύσκεψη για τα φλέγοντα προβλήματα του κλάδου των αυτοκινητιστών στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Στη συνάντηση, όπου προήδρευαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού κ. Σπίρτζη, Καραγκούνης Σταύρος, και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Μαυραγάνη, Μπουλμέτης Κώστας, παρευρέθηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Ιδιοκτητών Ταξί και συγκεκριμένα του Αγρινίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Βλάχο, του Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Χονδρό, της Ναυπάκτου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Αλεξανδρή, του Θέρμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αθανασίου Χριστόφορο και της Αμφιλοχίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σμύρη Ευστάθιο.
Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ευάγγελος Παπαγεωργίου που εδώ και καιρό είχε κάνει όλη την αναγκαία προεργασία έχοντας υποβάλλει στο Υπουργείο μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις με τους ιδιοκτήτες ταξί το σύνολο των  αιτημάτων τους(όπως π.χ. το θέμα των παρανόμως λειτουργούντων ταξί, τα μαθητικά δρομολόγια, η αναγκαιότητα εφαρμογής των νόμων κλπ.).

Οι Εκπρόσωποι του Υπουργού και του Υφυπουργού άκουσαν προσεκτικά όλες τις τοποθετήσεις των παρισταμένων ιδιοκτητών ταξί, επιφυλάχθηκαν δε να εξετάσουν άμεσα όλα τα θέματα στην κάθε τους λεπτομέρεια και δεσμεύθηκαν  ότι στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σε λίγο καιρό στην Βουλή θα περιέχονται διατάξεις που θα επιλύουν ορισμένα από τα τεθέντα πάγια αιτήματα του κλάδου.

Παπαγεωργίου Ευάγγελος

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων  Νομού Αιτωλοακαρνανίας