13 Μαΐου 2017

Κύριε Παπαδόπουλε οι «κορώνες» σας δεν εντυπωσιάζουν πλέον. Η αλήθεια είναι «ηχηρή»


   Σε απάντηση της ανακοίνωσης του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά» περί «φάμπρικας» και άλλων απαράδεκτων χαρακτηρισμών,  από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΜ), γίνεται γνωστό ότι:

«Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι η διαπιστωμένη (και λογιστικά) κακοδιοίκηση είτε προηγουμένων δημοτικών αρχών είτε διοικήσεων νομικών προσώπων του σημερινού διευρυμένου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, συσσώρευσαν οικονομικές υποχρεώσεις, που σήμερα όχι μόνο βαρύνουν την παρούσα διοίκηση της ΔΕΥΑΜ, αλλά απειλούν ακόμη και την βιωσιμότητά της επιχείρησης.
   Η προσπάθεια του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου και του συνδυασμού του «Η Κοινωνία Μπροστά» για την δημιουργία και πάλι εντυπώσεων με την μικροπολιτική εκμετάλλευση αποφάσεων που έχουν αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και πάλι θα πέσει στο κενό, καθώς τα όσα επικαλείται περί αμοιβών δικηγόρων κ.λ.π. αφενός αποτελούν αποφάσεις της Δικαιοσύνης στην οποία οι ενάγοντες είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να προσφύγουν, αφετέρου αφορούν ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ (προ συνθέσεως «Καλλικράτη») υποθέσεις νομικών προσώπων (κατά περίπτωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Οινιάδων) για τις οποίες η παρούσα διοίκηση καλείται σήμερα να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».
   κ. Παπαδόπουλε πιστεύουμε ν΄ αντιλαμβάνεστε πλήρως τι σημαίνει η ανάληψη ευθυνών παλαιοτέρων διοικήσεων καθώς όπως ίσως σας έχουν ενημερώσει, οι οικονομικές υποχρεώσεις της (κατά δήλωσής σας) διασυνδεόμενης με το Νοσοκομείο Αγρινίου Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου  που διοικείτε, έχει οφειλές προς τη ΔΕΥΑΜ οι οποίες πλέον ανέρχονται συνολικά στις 182.893,71 ευρώ.  Αλήθεια ποιες είναι οι ενέργειες που έχετε δρομολογήσει προς εξόφληση των οφειλών σας;

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

Γεώργιος Κοντογιάννης»