10 Μαΐου 2017

ΔΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΘ. ΓΑΛΑΝΟΥ


Την Τρίτη 9-05-2017 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ με σκοπό το σχεδιασμό της νέας χρονιάς πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ. Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης ενημέρωσε τα μέλη για τις απαιτήσεις της κατηγορίας και στη συνέχεια όλοι μαζί συζητήσαμε για το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα.
Σε ένα πολύ καλό κλίμα ακούστηκαν απόψεις οι οποίες ήταν αποδεκτές απ´ όλους εφόσον αναλύθηκαν χωρίς να αφήσουν ερωτηματικά. Να προσθέσουμε ότι ο πρόεδρος Γιάαννης Τριανταφυλλάκης, ο αντιπρόεδρος Μαζαράκης Παναγιώτης, έτρεχαν με τη λήξη του πρωταθλήματος θέματα της ομάδας και είχαν σε άμεση ενημέρωση όλα τα μέλη του συλλόγου.

Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να καλωσορίσουμε στο ΔΣ του Τρικάρδου έναν αξιόλογο συγχωριανό μας τον Αθανάσιο Γαλανό που μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιαννη Τριανταφυλλάκη, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα τρέχοντα της ομάδας και το πλάνο με το θετικό αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης την επιθυμία του να μπει στην οικογένεια του Τρικάρδου.