20 Μαρτίου 2017

Η ανάρτηση του Βασίλη Βύσσιου για τον Τρίκαρδο συγκινεί

Ο συγχωριανός μας Βασίλης Βύσσιος που ζει στην Αθήνα δεν κρύβει το ενδιαφέρον του και την αγάπη του για το χωριό μας και για τον Τρίκαρδο.
Σήμερα μια ανάρτησή του μας συγκίνησε όλους γιατί αυτή η ομάδα που με κόπους ανέβηκε ξανά σε ανταγωνιστικό και άξιο επίπεδο πρωταθλήματος, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας γιατί ανήκει σ´ όλους μας.
Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Βύσσιου και θα καταλάβετε:
ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΞΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΘΥΣΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Σ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ  .ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ."
Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια και για την προσπάθεια που κάνει για να κρατήσουμε το έμβλημα του Τρικάρδου ψηλά. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την ομάδα αλλα και με τη στήριξη όλων μας η ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ   Μ Ε Γ Α Λ Ω Ν Ε Ι !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ
Με τιμή 
ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ