05 Φεβρουαρίου 2017

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ στο ξεκούραστο 5-0 επί του ΑΟΠ



Άνετη επικράτηση για τον Τρίκαρδο επί του ΑΟΠ με σκορ 5-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος από την 1η θέση της βαθμολογίας κρατώντας τη διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο.

Η δυναμική των δυο ομάδων τεράστια υπέρ του Τρικάρδου και έδωσε την ευκαιρία στον Γ. Ζήκο να δοκιμάσει συστήματα και θέσεις παικτών αλλά και ευκαιρία να αγωνιστούν για αρκετή ώρα οι μικροί της ομάδας.
Από την αρχή ο Τρίκαρδος δημιούργησε στιγμές για να καθαρίσει το παιχνίδι και στα πρώτα 25' προηγούταν με 3-0 και στο 36' το σκορ ήταν 5-0.
Τα γκολ πέτυχαν 3 ο Φορτσεράς Α. και 2 ο Γούργαρης Π.


Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν θετική παρουσία οι Κοντοπάνος και Ν. Κούσουλας είναι 18 ετών, οι Μαχαλιώτης Σπ, Κογκόλης Αν, Ματσίγκας Χρ. είναι 16 ετών και ο μικρότερος της παρέας Κουτσοθόδωρος που είναι 15 ετών.

Η Διοίκηση της ομάδας του Τρικάρδου ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους στο γήπεδο.



ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: ( Γ. ΖΗΚΟΣ ) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΡΕΝΤΟΝ, ΜΑΤΣΙΓΚΑΣ ΧΡ., ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ν., ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ (ΛΙΑΤΣΟΣ 46')., ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π., ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ Α.(36' ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΣΠ), ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ Π. (46' ΚΟΓΚΟΛΗΣ ΑΝ.), ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Π.

ΑΟΠ (ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ) ΑΛΠΕΝΤΖΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΑΛΠΕΝΤΖΟΣ Α., ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΣΙΒΡΗΚΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΣΧΩΡΗΣ (36' ΖΟΛΩΤΑΣ), ΚΟΥΘΡΩΝΗΣ, ΡΟ:ΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ