17 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σε εξαιρετικά ζεστό κλίμα και στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017 της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» την Κυριακή 15/1/2017. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστα Πουλάκη, σχετικά με την πορεία εφαρμογής του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και τις προωθούμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Α/θμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (εκλογή δημοτικών αρχών με απλή αναλογική, ενδοδημοτική αποκέντρωση, οικονομική διαχείριση, ειδικό πρόγραμμα για την Τ.Α., ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης, συλλογικά όργανα των ΟΤΑ, θέση της Τ.Α. στον γενικότερο προγραμματισμό κ.ά.).

Ακολούθησε ζωντανή και εποικοδομητική συζήτηση πάνω στην εισήγηση του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παραβρέθηκαν: η Βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Τριανταφύλλου, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Δ. Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σπύρος Καρβέλης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Κώστας Καρακώστας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι.Π. Μεσολογγίου κκ Σπύρος Βασιλείου και Κώστας Δαουτίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Κώστας Μαραγιάννης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Μάριος Παπαθεοδώρου, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Πέτρος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Αιτωλικού κ. Θεόδωρος Μπότας, ο Διευθυντής Δασών κ. Γιώργος Φούντας, ο Διευθυντής ΠΕΔΥ κ. Κώστας Σαρδελής, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου των Ρομά κ. Αποστόλης Κρίκος, εκπρόσωποι της επιτροπής για την ύδρευση του Αιτωλικού καθώς και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.
Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν για τη συμμετοχή τους και να δηλώσουμε ότι συνεχίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με παρεμβάσεις στο θαλάσσιο μέτωπο, την Μαρίνα και την αγροτική παραγωγή του Δήμου μας.






ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»