21 Ιανουαρίου 2017

Νικηφόρο πέρασμα της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ από τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Νικηφόρο πέρασμα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ απο τον Αστερα Μεσολογγιου με σκορ 1-6. Η ομάδα της Κατοχής δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναμέτρηση του αγώνα και στο 30' λεπτό με ωραία ενέργεια του Κουκουρδέλη προηγήθηκε με 0-1. Η πίεση του Τρικάρδου είχε αποτέλεσμα επιβράβευσης στο 42' με τον Α. Φορτσερά να γράφει το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Κοντοπάνος ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3 κάνοντας το έργο της ομάδας πιο εύκολο αλλά πριν σωπάσουν οι πανηγυρισμοι ο Κουκουρδέλης ξαναχτύπησε και με ωραία ενέργεια κάνει το 0-·4. 
Πέναλτι για τον Αστέρα και μείωση του σκορ σε 1-4 με τον Παπανικολάου να πέφτει στη σωστή γωνία και να αποκρούει αλλά η μπάλα κατέληξε σταδύχτια.
Η ομάδα του Γ. Ζήκου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν έμεινε εκεί, στο 76' ο Γούργαρης γράφει με εκτέλεση φάουλ το 1-5.
Τον κύκλο των γκολ έκλεισε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Φορτσερας στο 88' κάνοντας το 1-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΛΙΟΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΖΑΣ πολύ καλή παρουσία!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣ/ΓΓΙΟΥ ( ΞΗΡΟΣ ) ΡΕΓΚΛΗΣ, ΚΟΚΚΟΡΗΣ, ΣΟΥΦΡΑΣ, ΒΑΛΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ (ΜΑΝΤΕΛΟΣ66), ΠΑΠΠΑΣ Σ(ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι 66), ΜΠΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ Κ, ΓΑΤΖΟΥΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ (58 ΚΟΥΦΟΣ)

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (ΖΗΚΟΣ) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΕΡΕΣ (ΜΑΤΣΙΓΚΑΣ ΧΡ 64), ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ, ΡΑΠΤΗΣ Ι, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ν ( ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Σ 46'), ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ ( 46 ΡΕΝΤΟΝ), ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Γ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ Α, ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ Π, ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Π.