04 Οκτωβρίου 2016

Διαμαντι χαρακτηριζει ο ηλεκτρονικος τυπος του Μεσολογγιου τον Γιαννη Τριανταφυλακη!

Αναφορα στον προεδρο του Τρικαρδου Κατοχης  Γιαννη Τριανταφυλακη, γινεται απο τον τοπικο ηλεκτρονικο τυπο του Μεσολογγιου, για το ηθος του και τον επαινει χαρακτηριζοντας τον "Διαμαντι".

Μας τιμαει ιδιαιτερα αυτη η αναφορα για τον προεδρο μας - γιατρο και συγχωριανο μας που επιτυχημενα δραστηριοποιειται και ζει στον Αστακο Ξηρομερου. Διαβαστε πιο κατω την αναφορα που γινεται στο blog του Μεσολογγιου: http://mesologgisport.blogspot.gr

Ο Γιάννης Τριανταφυλάκης είναι ένας παράγοντας “διαμάντι” ....

 Ενας απο τους παράγοντες που η παρουσία του κοσμεί τα γήπεδα των τοπικών μας πρωταθλημάτων, σίγουρα είναι και  ο Πρόεδρος του Τρικάρδου Κατοχής κ. Τριανταφυλάκης Γιάννης.

Ο κ.Τριανταφυλάκης Γιάννης μπορεί να μπήκε τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας αλλα κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και σίγουρα μόνο καλά λόγια μπορεί να πεί κάποιος για αυτόν.
Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄ με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου παρότι βρισκότανε στην κερκίδα σε τραυματισμό δύο παιχτών των δύο ομάδων έτρεξε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφερε τις ιατρικές του βοήθειες , ενω στο τέλος συνόδεψε ποδοσφαιριστή της ομάδας του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για να του τοποθετήσει ράμματα.
Ενω μεταξύ άλλων, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευηνοχωρίου για την μεγάλη της νίκη, ενώ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας του απο τους ανθρώπους της Ακαδημίας...